Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer Phone 2 tiks izziņots 10. oktobrī

    Jaunākie raksti

    Razer sasparojies izlaist otrās paaudzes Razer Phone, kas paredzēts spēļu entuziastiem. Razer Phone tiks izziņots 10. oktobrī, kas iekrīt pa vidu Google Pixel 3 izziņošanai 9. oktobrī un Samsung izziņošanas pasākumam 11. oktobrī.

    Razer norāda, ka pirmās paaudzes Razer Phone bija tikai mēģinājums izpētīt tirgu. Par Razer Phone bijusi milzu interese, kas likusi ātri sagatavot Razer Phone 2.

    Reklāma

    Tiek uzskatīts, ka Razer Phone 2 pārāk neatšķirsies no pirmās paaudzes Razer Phone. Visticamāk, Razer Phone 2 saņems to pašu Snapdragon 845 procesoru, varbūt nedaudz lielāku RAM atmiņu un uzlabotu dzesēšanas sistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puika
    18.09.2018 22:09

    Interese droši vien, ka daudziem bija par 1.Razer Phone modeli, bet kopumā Razer Phone var uzskatīt par ne pārāk izdevušos eksperimentu. Ja 2.paaudzes būs līdzīgs 1.paaudzes (un tā izskatās), tad grūti saskatīt šāda telefona jēgu.
    Lai nu kas, RAM tā kā pietika arī 1.paaudzes Razer Phone (ja pareizi atceros bija laikam 8GB) pat pašām prasīgākām spēlēm. Var jau likt vēl RAM klāt protams, bet tas nav tas pats svarīgākais elements, kas šim telefonam būtu jāuzlabo.
    Kaut gan Razer Phone ražotāji noteikti zina ko dara (bet nu pagaidām tā neizskatās).

    Reklāma