Web Analytics
More
    Reklāma

    Polar prezentējis divus jaunus GPS multisporta pulksteņus

    Jaunākie raksti

    Viens no senākajiem sporta pulksteņu ražotājiem Polar kādu laiku bija klusējis. Pirms pāris gadiem Polar izmēģināja laimi ar Android Wear (Wear OS) sporta pulksteni, bet tas laikam nebija pārāk veiksmīgs modelis. Tikko izziņoti divi jauni Polar sporta pulksteņi, kas atgriežas pie uzņēmuma saknēm.

    Polar Vantage V un Vantage M ir GPS sporta pulksteņi, kas atbalsta vairākas sporta disciplīnas. Abos jaunajos modeļos izmantots uzlabots optiskais sirdsdarbības sensors, kas spēs nolasīt datus gandrīz vienlīdz precīzi ar pulsa jostiņu.

    Reklāma

    Dārgākais Vantage V modelis mērīs arī kaut ko, kas nosaukts par Running Rower (nav ne mazākās nojausmas, kas tas ir), bet šis parametrs esot pirmo reizi vēsturē iekļauts sporta pulkstenī.

    Polar Vantage V aptuvenā cena būs ap 500 eiro (550 eiro ar sirdsdarbības jostiņu), bet Polar Vantage M cena būs ap 280 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    As
    14.09.2018 09:52

    Common, 500€ šitais un arī Apple tikpat!
    Kāds,kas lieto Nokia Withings HR par zem 200€, var padalīties ar pieredzi?

    edzuslv
    14.09.2018 10:16
    Reply to  As

    Tas vēl nav dārgais gals un šie pulksteņi ir sportam nevis pontam. Salīdzini kaut vai baterijas laiku šiem un apple watch, kas ir ļoti svarīgs faktors sporta pulksteņiem.

    edzuslv
    14.09.2018 10:25

    Pievienojiet rakstā oficāli minēto baterijas laiku – dārgajam modelim 40h aktivitātes režīmā ar ieslēgtu HR un GPS, lētajam 30h.

    Reklāma