Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Q: Google pieskatīs lietotņu atjaunināšanu

    Jaunākie raksti

    Vēl pie lietotājiem īsti nav iedzīvojusies Android Pie operētājsistēma, kad jau parādās runas par Android Q. Tiek uzskatīts, ka Android Q atnāks kopā ar jaunu papildinājumu, kas brīdinās lietotājus, ja lietotnes izstrādātājs nebūs atjauninājis lietotni.

    Android Q varētu paziņot, ja lietotājs mēģinās palaist lietotni, kas nav atjaunināta kopš Android 5.x Lollipop laikiem (2014. gada). Tādējādi Google grasās kaunināt tos izstrādātājus, kuri slinkojuši pēdējos gadus. Bet Google neliegs uzstādīt un izmantot izstrādātāja neatjaunotas lietotnes.

    Reklāma

    Google pēdējos gados pamatīgi strādā pie Android drošības, lai spētu nostāties blakus Apple biznesa klientu acīs. Jau ar Android Pie ieviesti vairāki būtiski drošības uzlabojumi – tagad fona lietotnes nevar veikt skaņas un video ierakstu.

    Ja reiz par drošību, tad atgādināšu, ka Google ir tiešsaistes rīks, kas parādīs tava konta drošību. Katrs pats var pārbaudīt, vai pie Google konta nav piesaistītas kādas sen pārdotas vai pazaudētas ierīces, vai aktivizēti nepieciešamie drošības iestatījumi un vai kādai lietotnei nav piešķirtas pārāk plašas pieejas tiesības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma