Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft pārveidos Outlook for Windows un tīmekļa saskarnes izskatu

    Jaunākie raksti

    Microsoft paziņojis, ka grasās pārstrādāt Outlook for Windows un Outlook on the Web e-pasta klientu saskarnes. Jaunais izskats netikšot iekļauts Office 2019, bet attieksies uz tā dēvēto Office 365 ekosistēmu (Office.com/Office Online).

    Tuvāko mēnešu laikā Microsoft piedāvās atjaunotas saskarnes iespējas arī Office 365 Word, Excel un PowerPoint.

    Reklāma

    Outlook uzlabojumu klāstā būs arī viedās (iepriekš sagatavotās) atbildes, kādas jau pieejamas Gmail. Outlook tiks ieviesta atsevišķa sadaļa, kas parādīs visus saņemtos pielikumus, lai to vienu īpašo Excel datni nenāktos medīt pa visu pastkasti.

    Outlook for Windows lietotāji ieraudzīs izmaiņas tuvākajā laikā, ja vien būs pieteikušies Office Insider programmā. Pārējie lietotāji pie izskata izmaiņām tiks tuvāko mēnešu laikā. Outlook on the Web piedāvās visiem lietotājiem aktivizēt jauno izskatu jau no 10. septembra. Tiek gan uzsvērts, ka Outlook on the Web jaunais izskats pagaidām neiekļaus visas plānotās iespējas – tās tiks palēnām pievienotas.

    Kāds vēl spēj izsekot visām Microsoft Office versijām?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    05.09.2018 11:06

    Pašu Office versiju jau nav nemaz tik daudz. Licenču veidi gan ir daudz un dažādi, un attiecīgi vai nu tavā licencē iekļaujas instalējams office 2016, vai tikai onlainiskais. 365 ir pakalpojumu platforma…
    Par vizuālajām izmaiņām – ceru ka pārstrādātais onlainiskais Outlooks kļūs vēl līdzīgāks desktop versijai un būs ērtāks litošanā.

    geksis
    05.09.2018 21:24

    Es tā arī nesapratu. Būs web outlookam vēl kādas izmaiņas vai tās ir tās pašas, kas jau ir pieejamas beta versijā pāris mēnešus?

    Jānis R
    06.09.2018 02:31

    Ja parādisies atkal pārak daudz reklamas jātaisa jauns epasta konts

    Reklāma