Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony parāda trokšņus slāpējošas bezvadu austiņas WH-1000XM3

    Jaunākie raksti

    Sony iepazīstināja ar WH-1000XM3, kas ir jaunākais pienesums 1000X trokšņus slāpējošo bezvada austiņu līnijā. Šis jaunais modelis ir aprīkots ar ievērojamiem uzlabojumiem nozarē vadošajā trokšņus slāpēšanas tehnoloģijā (Noise Cancellation technology) ar svaigi izstrādāto HD trokšņu slāpēšanas procesoru QN1, lai nodrošinātu aptuveni četras reizes lieliskāku skanējumu. Jaunizveidotais komponents var ne tikai novērst lidmašīnu zema līmeņa trokšņu dzirdamību, bet arī vēl vairāk izolēt vidēja un augsta līmeņa trokšņus, piemēram, ielu troksni un cilvēku balsis.

    Augstas kvalitātes iekšējo austiņu pastiprinātāja iekļaušana HD trokšņu slāpēšanas procesorā QN1 ir ļāvusi iegūt apbrīnojami augstas kvalitātes skaņu. Lietotāji var ērti iegremdēties savā mūzikā jebkurā laikā un vietā. Vēl bezvadu austiņu kategorijā Sony demonstrēja modeli WF-SP900 – tās ir īstenas bezvadu austiņas sportošanai. Ūdens izturīgās un putekļu drošās WF-SP900 austiņas ar iekšēju atmiņu, kas dod iespēju lietotājam atskaņot mūziku no sava viedtālruņa ar Bluetooth® savienojumu vai vispār bez pieslēguma kādai ierīcei, kaut vai peldot okeānā.

    Reklāma

    DMP-Z1

    Sony Signature līnija ir Sony izsmalcinātāko moderno tehnoloģiju kulminācijas paraugs izcilas skaņas nodrošināšanai. Tās audiālo produktu klāsts iedzīvina mūziku tieši tā, kā mākslinieks iecerējis. Šajā kategorijā Sony pievieno digitālo mūzikas atskaņotāju DMP-Z1 un stereo skaņas austiņas IER-Z1R. Atskaņotājs DMP-Z1 izmanto augstas izejas analogo pastiprinātāju un unikālu neatkarīgu jaudas sistēmu, kas nodrošina maksimālas kvalitātes skaņu. IER-Z1R ir uzlaboti frekvences rādītāji līdz 100 kHz atskaņošanai, lai iegūtu vēl nepieredzētu bagātīgas skaņas līmeni.

    Sony arī ieviesīs ausīs liekamās (in-ear) skatuves monitora austiņas IER-M9 un IER-M7, kas šajā rudenī vispirms parādīsies ASV un Āzijas valstīs , un tās nodrošinās tādu skaņas kvalitāti, skaņas izolāciju un stabilitāti lietojot, kāda māksliniekiem nepieciešama uzstājoties.

    Sony Signature
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    31.08.2018 11:10

    stereo skaņas austiņas IER-Z1R ir ap divām štukām? :O
    https://www.sony.co.uk/electronics/in-ear-headphones/ier-z1r#pdp_slideshow_default

    P.
    03.09.2018 11:27
    Reply to  KKTK

    Pie kam tās ir in-ear austiņas un divas štukas mārciņu (nevis EUR).
    Laimīgais īpašnieks droši vien pieslēgs pie telefona un klausīsies mūziku caur Spotify :)))

    Reklāma