Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo jauno Xperia XZ3 viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Sony IFA 2018 norises ietvaros ir parādījis jauno Xperia XZ3 viedtālruni. Xperia XZ3 beidzot ticis pie OLED ekrāna, bet pārējais viss ir jau redzēts Xperia XZ2 modelī – tas pats dizains, viena kamera, nav ekrāna izgrauzuma, identisks procesors.

    Sony Xperia XZ3 saņēmis 6.0 collu Quad HD ekrānu, turklāt šoreiz Sony izmanto OLED tipa ekrāna matricu. Ekrānā nav tā dēvētā izgrauzuma, kas varētu patikt klasisku formu cienītājiem, bet jārēķinās, ka viedtālrunis būs visai garš. Viedtālruņa priekšpusi un aizmuguri sedz Gorilla Glass 5 stikls, XZ3 būs pieejams četrās interesantās krāsās – Black, Silver White, Forest Green, Bordeaux Red.

    Reklāma

    Xperia XZ3 darbina Qualcomm Snapdragon 845 procesors kopā ar 4 GB RAM un 64 GB iebūvēto atmiņu. Lai arī 4 GB RAM varētu  būt gana, tomēr pat 300 dolāru viedtālruņi mūsdienās saņem 6 GB RAM. 64 GB atmiņa pavisam noteikti nevar spēkoties ar Samsung un Apple piedāvātajām atmiņām līdzvērtīgā cenu kategorijā.

    Xperia XZ3 turpina izmantot 19 megapikseļu kameru no Xperia XZ2 Premium, nedaudz uzlabots objektīvs, kas varētu glābt sliktākos gaismas apstākļos. Sony Xperia XZ3 ir pirmais viedtālrunis, kas iznāks ar Android Pie operētājsistēmu. Xperia XZ3 saņēmis 3000 mAh akumulatoru.

    Sony iebūvējis Xperia XZ3 vairākas mākslīgā intelekta palīglietotnes, kā arī viedtālrunis ticis pie Side Sense – spaidot viedtālruņa sānus, vari izsaukt populārākās izmantotās lietotnes (līdzīgi darbojas HTC izstrādātā tehnoloģija).

    Plānotā Xperia XZ3 cena – ap 800 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    31.08.2018 20:27

    Ir izgriezums – tikai otrā pusē un apakšā :D

    Saf
    17.10.2018 12:20

    Apskatījos veikalā. Nekas skaistāks nav redzēts, Sony malači. Un vēl ņemot vērā, ka komplektā plhnāk praktiski tīrs androīds un japāņu kvalitāte, laba alternatīva ķīniešu un korejiešu širpoterebam.

    PS. Zinu zinu, soni baigi neder nevienam apskatniekam. Grimis zīmols. :D

    Kaspars Baradach
    17.10.2018 13:32
    Reply to  Saf

    neder, jo tie produkti jau gadiem ilgi iepaliek visiem it visā un maz kam ir interesanti. milzīgas malas, bet frontāls stereo nav, 7 collu korpusā dižojas 6 collu ekrāns))) kameras švakas, aķis maziņš. kas tur vēl. zaļā krāsa varbūt smuka, vairak nekā)

    Saf
    17.10.2018 13:53

    Iedziļinies specenē. Ir gan stereo, un piw tam vēl sen, gan bača visiem ieliek. A malas, kā jau teicu, tikai testeriem trauce, ne jūzeriem. Nafig tā neesošā mala, lai kļūdaini uz ekrāna spiestu? Proči ir tādi paši kā citeim flagmaņiem, op atmiņa arī… Tad kas atpaliek, tas ka nav jāstiepj uz garantiju ik pēc pus gada?
    BET, kā jau teicu, širpotrebam neder. Gurmāniem deeēs.

    Madara_Saule
    17.10.2018 14:10
    Reply to  Saf

    Vai esi pats lietojis xz2?
    Godīdi par visu, kas patīk un nepatīk https://kursors.lv/2018/04/17/no-milestibas-lidz-naidam-sony-xz2-apskats/
    Bet trijos vārdos: nenormāli smags, izteikti slikta kamera (ups, neatrotu testu topos…) un pirkstu nospiedumu sensors – pilnīgā pakaļā.

    Saf
    17.10.2018 14:20
    Reply to  Madara_Saule

    Es jau teicu, testeri, liekaties mierā. Sony viss ir slikti, varat gulēt mierīgi.
    Un jā, es lietoju xz2 šobrīd, un pāriešu uz xz3. Jo nekā skaistāka un orģinālāka tirgū nav.
    Zinu zini, samsungi un hujoveji ir par 0,03% jaudīgāki un par 0,05%, ja uz kompja max piezūmo (ko normāli cilvēki nedara) bilžu kvalitāte labāka.

    Madara_Saule
    17.10.2018 14:36
    Reply to  Saf

    Nevajadzīga tā nievājošā attieksme. Man ir iespēja salīdzināt ļoti daudzus tālruņus, tāpēc es var izdarīt izvēli pat – kas ir un kas nav labs. Un neviens man par to ne apbalvo, ne soda. Un finālā pati nopērku sev labāko par savu naudu. Tā kā – čill men (XZ2 kamera ir mēsls – tur nekas nekur nav jāpiezūmo). Bet forši, ka esi gurmāns! Man prieks!

    Saf
    17.10.2018 14:48
    Reply to  Madara_Saule

    Labi labi, jau teicu, objektīvie visa paturētāji rokās, esat mierīgi, Sony ir slikts. Visiem esošie samsungi un hujoveji ir dzīves labākā izvēle.

    Reklāma