Web Analytics
More
    Reklāma

    Casio izziņo Pro Trek Smart Wear OS viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    IFA 2018 norises laikā Casio izziņojis Pro Trek Smart (modeļa numurs WSD-F30) viedo pulksteni, kas nonāks pārdošanā tikai nākamā gada sākumā. Casio Pro Trek Smart maksās 549 dolārus, kas ir visai augsta cena Wear OS pulkstenim.

    Casio Pro Trek Smart būs pieejams trīs krāsās – melnā, zilā un oranžā. Viedpulkstenim būs iebūvēts GPS un iespēja ielādēt bezsaistes kartes. Casio Pro Trek Smart spēs veikt atrašanās vietas ierakstu trīs dienu garumā. Tāpat Casio Pro Trek Smart ir saderīgs ar MIL-STD-810 militāro izturības standartu.

    Reklāma

    Casio Pro Trek Smart būs 1.2 collu ekrāns ar 390 × 390 izšķirtspēju, ražotājs pagaidām nav sniedzis informāciju par procesoru un akumulatora ietilpību. Nav arī līdz galam zināms, kādus vēl sensorus saņems Casio Pro Trek Smart pulkstenis. Tiek pieļauts, ka sensoru klāstu noteiks vēl neizvēlētais procesors.

    AvotsCasio
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mcLays
    02.09.2018 03:19

    Šis ir jau trešās paaudzes ProTrek, kuru jau reāli sāku uzskatīt par iegādes vērtu. Galvenās atšķirības no vecākajiem modeļiem: tas palicis mazliet plānāks, un parādījusies smart funkciju atslēgšana, kas ļauj to bez uzlādes izmantot kā parastu pulksteni 30 dienas trīs dienu vietā.

    Reklāma