Web Analytics
More
    Reklāma

    Ņujorkas publiskā bibliotēka Instagram Stories publicēs grāmatas

    Jaunākie raksti

    Bibliotēkas dažādos veidos cīnās par apmeklētājiem, kuru skaits tehnoloģiju laikmetā samazinās. Arī Latvijā ir gadījies redzēt, ka bibliotēkas no grāmatu krātuvēm mēģina kļūt par stilīgām un tehnoloģiju piepildītām vietām. Vairs nevienu nepārsteigsi ar bibliotēkā izvietotu datoru, 3D printeri vai virtuālās realitātes brillēm. Cits jautājums vai tas reāli palīdz piesaistīt jaunus lasītājus. Bet no otras puses, neko nedarot, nekas arī nenotiks.

    Ņujorkas publiskā bibliotēka parāda uzskatāmu piemēru tam, ka šī cīņa par jaunajiem lasītājiem ne tuvu nav beigusies. Proti, bibliotēka savā Instagram kontā Instagram Stories veidā saviem sekotājiem piedāvā lasīt grāmatas. Jā, tieši tā, tajā vietā, kur raugāmies uz mūsu draugu īsajiem video, varēsim palasīt Lūisa Kerola “Alises piedzīvojumus Brīnumzemē” un laika gaitā arī citas grāmatas.

    Reklāma

    Bibliotēka pat ir padomājusi kā nodrošināt, ka lietotājs paspēj izlasīt visu tekstu pirms video pārlec uz nākamo lapu. Katrā Instagram Story atstāts speciāls laukums, kur uzlikt pirkstu, lai video tiktu nopauzēts. Tāpat bibliotēka savus grāmatu stāstus izceļ Highlight sadaļā, lai tie nepazustu pēc 24 stundām. Malači!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ralfs
    24.08.2018 08:09

    Kāpēc paēdušam bruņurupucim pūlas iebarot zelta stieni.?

    Reklāma