Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype ievieš šifrētu saziņu, video ieraksta un SMS sūtīšanas funkcijas

    Jaunākie raksti

    Microsoft pēdējā laikā ir sasparojies un savam Skype saziņas rīkam iestrādā arvien vairāk noderīgas funkcijas. Tiesa, paralēli jācīnās ar lietotājiem, kas nevēlas pāriet uz jaunāko Skype versiju un tāpēc uzņēmumam pat ir nācies pagarināt “vecā” Skype 7.0 atbalstu. Iepriekš bija paredzēts, ka šī gada 1. septembrī visiem Skype lietotājiem tiek uzstādīta jaunā un modernā Skype 8.0 versija.

    Beidzot visiem Skype lietotājiem no Android, iOS, Mac, Linux un Windows ierīcēm ir pieejama janvārī izziņotā šifrēto čatu (Private Conversations) iespēja. Lietotāji var izvēlēties uzsākt privātu sarunu un tās ietvaros visi zvani un ziņojumi būs pilnībā šifrēti un piekļuve no ārpus tiem nebūs iespējama. Vienlaicīgi no vienas ierīces lietotāji var veikt tikai vienu šifrētu sarunu. Šifrēšanai tiek izmantots Open Whisper Systems veidotais Signal protokols.

    Reklāma

    Nākamais jaunums ir SMS ziņojumu sūtīšanas funkcija. Tagad Skype var sūtīt SMS paziņojumus divos veidos. Vai nu izmantojot Skype SMS, kad par tām tiek maksāts ar Skype Credit, vai izmantojot SMS Connect iespēju, kad varam lasīt un atbildēt uz sava Android telefona SMS arī no PC vai Mac datora.

    Trešais jaunums ir zvanu ieraksta funkcija, kas beidzot sāk kļūt pieejama arī Skype. Tagad lietotāji ar šo Skype iebūvēto funkciju varēs ierakstīt savus audio vai video zvanus un to ieraksti tiks saglabāti Skype mākoņservisā un tādējādi pieejamai ikvienam sarunas biedram.

    Jaunākās Skype funkcijas vienmēr atradīsi Skype Insider programmas ietvaros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma