Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter padara trešo pušu lietotnes mazāk funkcionālas

    Jaunākie raksti

    Twitter šodien grasās pārveidot savu API (lietojumprogrammas saskarni), bet no tā cietīs lietotāji, kuri izmanto trešo pušu Twitter klientus. Jau vairāki Twitter klientu lietotņu izstrādātāji paziņojuši, ka nākas ierobežot vai atslēgt vairākas lietotāju iemīļotas iespējas.

    Jau pagājušā gada decembrī Twitter paziņoja par izmaiņām, kas skars vairumu aktīvo Twitter lietotāju. Pamanāmākā izmaiņa ir tā sauktā Timeline streaming pazušana, kas ļāva lietotājam uzreiz ieraudzīt, ja kāds izvieto jaunu ziņu Twitter – pat nenācās atjaunināt lietotnes saturu. Turpmāk Twitter ļaus atjaunināt saturu aptuveni reizi divās minūtēs.

    Reklāma

    Twitter liedzis pieeju arī pašpiegādes paziņojumiem (angļu – push notifications) – trešo pušu Twitter klientu lietotāji vairs nesaņems tūlītējus paziņojumus par sarakstēm vai tevis pieminēšanu kādā ierakstā. Arī šie paziņojumi tiks piegādāti aptuveni 1 līdz 3 minūšu laikā.

    Situāciju vēl sliktāku padara fakts, ka pats Twitter atteicās no macOS Twitter lietotnes uzturēšanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    16.08.2018 12:58

    Viss būtu lieliski, ja vien Twitter mājaslapai nebūtu tik briesmīgs user experience. Tā ir, iespējams, bremzīgākā lapa pasaulē, kas ēd nenormāli daudz sistēmas resursu.

    Reklāma