Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel uzsāk reklamēt 2020. gadā gaidāmās augstas veiktspējas videokartes

    Jaunākie raksti

    Intel uzsācis reklamēt videokartes, kuras pie pircējiem nonāks tikai kaut kad 2020. gadā. Iespējams, Intel plānos bija ielēkt vēl aktīvā kriptovalūtu rakšanas tirgū ar savām videokartēm, bet šobrīd šāds plāns noteikti vairs nav Intel dienaskārtībā.

    Lai arī kā nebūtu – Intel uzsācis Twitter reklamēt videokartes, kas varētu pie pircējiem nonākt tikai pēc diviem gadiem. Protams, šobrīd neviens neuzdrošinās pat minēt, ko tieši Intel gatavo.

    Reklāma

    Intel un AMD beidzot ir līdzvērtīgi konkurenti procesoru tirgū, bet Nvidia bez pūlēm pārspēj AMD videokaršu tirgū. Tiek pieļauts, ka Intel ražotās videokartes pirmajos gados nespēs konkurēt ar Nvidia, bet Intel varētu mēģināt nokost kādu pīrāga daļu no AMD videokaršu tirgus. Intel ražotās videokartes tikšot iedalītas divās daļās – vienas būs izmantojamas datucentros video straumēšanas nodrošināšanai, bet otras būs paredzētas datorspēļu entuziastiem.

    AvotsTwitter
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    16.08.2018 12:10

    nekas nesasniedzams 2 gadu laikā jau tas nav, vajag tikai savu topu Iris Pro uzkurbulēt 2,5 reizes un varēs arī kaut ko uzspēlēt. Intel i740 anyone? ;)

    Reklāma