Web Analytics
More
    Reklāma

    Google One no šodienas sāk nomainīt Google Drive

    Jaunākie raksti

    Nesen rakstīju, ka Dropbox ir uzlabojis savu tarifu plānu piedāvājumu un šai ziņai operatīvi seko arī Google, kas savu pirms vairākiem mēnešiem izziņoto Google One servisu beidzot sāk laist tautās. Google uzsver, ka serviss sākotnēji pieejams tikai ASV, bet personīgi man sanāca nopirkt kontu arī tepat no Latvijas. Katrs pats var izmēģināt vai šis darbojas, bet, iespējams, būs jāuzgaida.

    Google One var uzskatīt par datu uzglabāšanas plānu ar papildus labumiem. Proti, izvēloties Google One datu uzglabāšanas tarifu plānu, lietotājs saņem vietu savu datu uzglabāšanai dažādos Google servisos (Google dokumentu lietotnēs, Gmail e-pastā u.c.), bet tas nav viss. Šo plānu var koplietot ar 5 ģimenes locekļie, lai ērti koplietotu fotogrāfijas, video vai citus failus.

    Reklāma

    Bet arī tas nav viss. Google sola Google One servisa lietotājiem nodrošināt arī ekspertus, kas palīdzēs ar konsultāciju Google pakalpojumu izmantošanā. Šis mani izbrīna visvairāk, jo, manuprāt, Google ir uzņēmums, kas izmisīgi izvairās no tiešas un cilvēcīgas komunikācijas ar saviem klientiem.

    Plus, Google sola arī dažādus labumus jaunā pakalpojuma izmantotājiem Google Play atlaižu karšu vai viesnīcu atlaižu formā.

    https://www.youtube.com/watch?v=lWyv1k-kRaQ

    Cik maksā Google One?

    15 GB datu plāns joprojām ir bez maksas, bet tālāk jau seko maksas plāni. 100 GB maksā ap 2 dolāri, 200 GB maksā ap 3 dolāri, bet 2 TB vietas maksā ap 10 dolāriem mēnesī. Pieejami arī vēl lielāki 10 TB, 20 TB un 30 TB, kas maksā attiecīgi ap 100, 200 un 300 dolāriem mēnesī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma