Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņo SmartThings Wi-Fi režģtīkla maršrutētājus

    Jaunākie raksti

    Samsung izziņojis jaunu SmartThings Wi-Fi maršrutētāju, kas izmanto režģtīkla (angļu – mesh networking technology) bezvadu tīkla priekšrocības. Jaunais maršrutētājs ir pilnībā saderīgs ar SmartThings viedās mājas ierīcēm (termostatiem, gaismām, slēdzenēm), nebūs nepieciešams iegādāties speciālu SmartThings pārvaldības ierīci.

    Bezvadu režģtīkli kļūst arvien populārāki, jo tie spēj ar Wi-Fi nosegt lielas ēku platības, nezaudējot bezvadu tīmekļa ātrumu. Viens SmartThings Wi-Fi maršrutētājs spēj nosegt aptuveni 140 dzīvokļa vai mājas kvadrātmetrus, Samsung piedāvā arī komplektu no trim SmartThings Wi-Fi maršrutētājiem, kas spēs apkalpot jau pieklājīga izmēra ofisu.

    Reklāma

    SmartThings Wi-Fi maršrutētājam ir iebūvēts Plume tīmekļa izmantošanas pārraudzības rīks. Ar Plume varēsi pārraudzīt, ko bērni dara tīmeklī, cik ilgi tiek izmantotas ierīces u.tml. Plume piedāvā arī ērtu viesu pieeju Wi-Fi tīmeklim.

    Plānotās SmartThings Wi-Fi maršrutētāja cenas ir ļoti piezemētas – 119 dolāri par vienu maršrutētāju un 279 dolāri par trīs maršrutētāju režģtīkla komplektu. Konkurentiem režģtīkla komplekti maksā aptuveni divas reizes vairāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    15.08.2018 12:22

    Ja šo pašu ziņu nebūtu izlasījis pāris dienas atpakaļ angļu valodā, tad būtu grūti saprast par te tiek runāts.
    Varēji vēl pieminēt, ka šamējais māk strādāt ar Z-wave un Zigbee, kas ir pamatīgs plus.
    Vajadzētu vienu iecelt un lēnām no dinozauru laikmeta pāriet uz gudro māju.

    Reklāma