Web Analytics
More
    Reklāma

    Oppo pirmais izlaidīs viedtālruni ar Gorilla Glass 6

    Jaunākie raksti

    Tika pieļauts, ka Samsung Galaxy Note9 būs pirmais viedtālrunis ar nesen izziņoto Gorilla Glass 6 aizsargstiklu, bet Corning tikko oficiāli atklājis, ka Oppo aizliks priekšā kāju Samsung, pirmais piedāvājot Gorilla Glass 6 aizsargstiklu viedtālrunī.

    Baumas norāda, ka Oppo grasās pavisam drīz izziņot Oppo F9 un F9 Pro viedtālruņu modeļus, kas arī licis sliekties par labu abiem minētajiem modeļiem. Oppo jau ir parādījis tā saukto tīzeri, kas vēsta par it kā nesaplēšamu viedtālruņa ekrānu ar “The breaking new vision”.

    Reklāma

    Corning Gorilla Glass 6 ir jaunas paaudzes izturīgs aizsargstikls viedtālruņiem, kas atnesīs ne tikai uzlabotu izturību, bet pat piedāvās ražotājiem pilnībā pielāgot Gorilla Glass 6 stikla izskatu, kad to izvieto viedtālruņa aizmugurē. Stikla aizmugures atgriežas viedtālruņos, jo tie tiek apgādāti ar bezvadu uzlādi, kuru nevar izmantot kopā ar metāla aizmugures noformējumu. Corning Vibrant Ink Jet tehnoloģija ļauj uzdrukāt attēlu vai pat piešķirt stiklam tekstūru. Corning uzsver, ka tekstūras piešķiršana Gorilla Glass 6 stiklam padarīs to vēl izturīgāku – pilnīgi gluds Gorilla Glass 6 esot mazāk izturīgs. Standarta Gorilla Glass 6 izturot 15 kritienus no 1 metra augstuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma