Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook noliedz vēlmi piekļūt lietotāju finanšu datiem

    Jaunākie raksti

    Vakar The Wall Street Journal ziņoja, ka Facebook esot uzrunājis vairākas bankas, lai Facebook iegūtu iespēju piekļūt lietotāju finanšu datiem. Tiek lēsts, ka Google un Amazon paredzēti līdzīgi līgumi ar bankām.

    Facebook nācis klajā ar oficiālu paziņojumu, ka datu apmaiņa ir pārprasta – Facebook vēlas piedāvāt bankām saziņas iespēju ar klientiem Messenger platformā. Facebook jau šobrīd piedāvā šādu iespēju Singapūras Citibank klientiem.

    Reklāma

    Facebook paskaidrojis, ka pie banku datiem nevēlas un nevar piekļūt. Tā vietā Facebook Messenger tiktu piedāvāta informācija par veiktajiem pasūtījumiem, piegādes laikiem un līdzīgu informāciju, kas būtu noderīga lietotājiem. Facebook Messenger banku klientiem piedāvātu sākotnēji sazināties ar čata robotiem, bet, ja jautājums nebūs atrisināms robotam, Facebook Messenger pārvirzītu saraksti uz klientu apkalpošanas speciālistu.

    Bankas pagaidām ir piesardzīgas, jo Facebook un Messenger nespēj nodrošināt klienta identifikāciju. Līdz ar to šādā saziņas ceļā var atrisināt tikai vispārīgus jautājumus, kas parasti atrodami banku mājaslapās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    stopfakenews
    07.08.2018 11:57

    Tad jau Wall Street Journal raksta feikus!

    Reklāma