Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows izmantos mašīnmācīšanos atjauninājumu uzstādīšanas laika izvēlei

    Jaunākie raksti

    Windows 10 operētājsistēma ir bieži un pamatoti lamāta par piespiedu atjauninājumu (Forced Updates) instalēšanu – Windows 10 ar datora pārstartēšanu dara, kā tam ienāk prātā. Turpmāk Microsoft plāno izmantot mašīnmācīšanos, lai Windows 10 noprastu, vai lietotājs šajā mirklī aktīvi izmanto datoru.

    Windows 10 uzlabos pārstartēšanās pieprasījumu sistēmu, tā pielāgosies lietotāja vajadzībām. Microsoft apgalvo, ka Windows 10 turpmāk vairs neuzspiedīs pārstartēšanos pēc atjauninājuma, tā tiks veikta laikā, kad netraucē lietotājam. Microsoft iet vēl tālāk – dators ne tikai zinās, vai tu to šobrīd aktīvi izmanto. Microsoft uzsver, ka dators mēģinās noteikt, kad aizej kafijas pauzē uz 10 minūtēm.

    Reklāma

    Pagaidām Microsoft piedāvās uzlaboto pārstartēšanās sistēmu tikai Windows Insider testētājiem. Pie gala lietotājiem uzlabojums varētu atnākt līdz ar rudenī gaidāmo lielo Windows 10 atjauninājumu (kas, protams, tiks uzstādīts tavā datorā pēc vecās piespiedu pārstartēšanās shēmas).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    26.07.2018 11:14
    Uldons
    26.07.2018 13:02

    Varbūt netērēt resursus un laiku uz mašīnmācīšanos, bet uzbāzīgi kā Apple jautāt – tagad, vēlāk vai rīt? Bez iespējas atcelt pa visam. Efektīvi, jo apnīk atlikt un lietotājs atrod brīdi, kad ir tam gatavs!

    digitalk
    27.07.2018 13:44
    Reply to  Uldons

    redz, atšķirībā no aizgrauztiem 13% deskopa OS, m$ ir 82%, un viņi jau mēģināja diktēt savus noteikumus. tieši dēļ milzīgā negatīvisma viļņa mēģina izlocīties, bet tu jau to zinātu, ja būtu izlasījis raksta pirmo rindkopu.

    Reklāma