Web Analytics
More
    Reklāma

    Četri lielākie tirgus spēlētāji atvieglos datu kopēšanu starp tiešsaistes servisiem

    Jaunākie raksti

    Tā dēvētās mākoņdatu uzkrāšanas tehnoloģijas pavērušas mums iespēju nenoslogot savus datorus un prātus ar fotogrāfiju, dokumentu un cita veida datu glabāšanu. Bet ko darīt, ja vēlies savus datus izgūt no viena servisa, lai ielādētu citā? Šobrīd nākas visu lejupielādi un augšupielādi veikt manuāli ar datora palīdzību.

    Google, Microsoft, Twitter un Facebook metušies uz vienu roku, lai izstrādātu Data Transfer Project, kas mums nākotnē palīdzēs pārcelt datus no dažādām platformām, neiesaistot galddatoru un vairāku stundu manuālu ņemšanos ap datu kopēšanu. GitHub jau šobrīd izvietots Data Transfer Project, bet to vēl neiesaka izmantot (tev pašam uz sava datora nāksies darbināt Data Transfer Project demo serveri).

    Reklāma

    Data Transfer Project spēj kopēt datus no Google, Microsoft, Twitter un Facebook, kā arī no Flickr, SmugMug, Instagram un Remember the Milk.

    Nākotnē no Data Transfer Project tiek gaidītas iespējas pārcelt visus datus no Microsoft OneDrive uz Google Drive ar pāris klikšķu palīdzību. Pagaidām Data Transfer Project nav iesaistījušies vairāki lielie tirgus spēlētāji – Amazon, Apple, Dropbox, Mega un citi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    23.07.2018 09:52

    Patiesībā pat nāk jautājums kāpēc tik vēlu nāk šis koncepts. Izsenis jau tāda metode figurē

    madarasaule
    23.07.2018 10:38
    Reply to  Edgars

    Metode?

    Ilmārs
    23.07.2018 17:47
    Reply to  madarasaule

    Jums Madara uzvārds ir Saule. Bet raksturā arī kkas no saules īpašībām?

    Reklāma