Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei gatavo vēl ātrāku uzlādes standartu

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotāji uzsākuši visai bīstamu deju ar viedtālruņu akumulatoru ietilpības nepalielināšanu (gandrīz samazināšanu), toties lietotājiem tiek piedāvāta iespēja ātri veikt uzlādi.

    Šobrīd ātrāko uzlādi nodrošina Oppo un arī OnePlus ar savu Super VOOC uzlādes standartu. Pats ražotājs apgalvo, ka Find X Lamborghini Edition viedtālruņa modeļa 3400 mAh akumulators pielādējams 35 minūšu laikā. Huawei ar Honor Magic uzlādes tehnoloģiju varot akumulatoru uzlādēt 45 minūtēs, izmantojot 5V/8A lādētāju (teorētiski nodrošinot 40W), bet ikdienā Huawei piedāvā tikai 22W lādētājus.

    Reklāma

    Tiek baumots, ka Huawei strādā pie daudz saprātīgākas uzlādes ar 10V/4A, ideju daļēji pārņemot no Oppo – mazāks strāvas stiprums nodrošina zemākas uzlādes temperatūras. Jaunais Huawei lādēšanas standarts spētu nodrošināt pilnus 40W, nepārkarsējot viedtālruņa akumulatoru. Turklāt uzlādes laikā varēsi spēlēt spēles, kas nav pilnībā iespējams ar Qualcomm Quick Charge tehnoloģiju, jo tā izmanto lielu strāvas stiprumu, visai jūtami karsējot akumulatoru.

    Huawei's next fast charger could reduce charging times significantly

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma