Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamnedēļ norisināsies starptautiskā konference “Agile Day Riga 2018”

    Jaunākie raksti

    19. un 20. jūlijā viesnīcā Radisson Blu Daugava Hotel notiks jau gadskārtējā, uz Agile un Lean balstīto pieeju darbam konference “Agile Day Riga 2018”. Konferences sauklis: “Let’s stop Agile Cargo Cult together!” (tulk. no angļu valodas “Pārtrauksim Agile Cargo kultu kopā!”). Arī šogad konferences otrā diena norisināsies formātā–Open Space.

    Ceturtdien, 19. jūlijā, savā pieredzē dalīsies vairāk nekā 20 Agile un Lean praktiķi no dažādām valstīm. Piemēram, Olaf Lewitz no Vācijas uzstāsies ar tēmu How does a technical guy become an Agile Leader?, kurā tiks runāts par nepieciešamām izmaiņām līderībā mūsdienu biznesa organizācijās. Savukārt, Sergejs Dmitrievs no Krievijas dalīsies ar interesantu stāstu Have We Lost the Real Meaning of Agile?, kurā tiks runāts par to, vai nav pienācis laiks veidot “īstas” organizācijas.

    Reklāma

    Piektdienas, 20. jūlija, dienas kārtību varēs veidot arī paši dalībnieki, kā to paredz Open Space. Tā ir lieliska iespēja tikt sadzirdētam, atrast kolēģus, kas saskarās ar līdzīgiem izaicinājumiem, un nelielās grupās mācīties vienam no otra.

    Abās dienās, paralēli konferencei, visiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties “Coaches Clinic”, kur jebkurš dalībnieks varēs uzdot Agile praktiķiem sev sāpīgu jautājumu un gūt padomus iespējamajiem risinājumiem.

    Konferences mērķis – turpināt izzināt Agile un Lean pieejas produktu izstrādē, skaidrot, cik tās ir nozīmīgas mūsdienās, diskutēt par problēmām un atbalstīt uzņēmumus un tos, kas vēlas pievienoties progresīvajām darba un biznesa organizācijas kustībām.

    Konferenci organizē Agile Latvia biedrība, kuras mērķis ir izplatīt informāciju par Agile un Lean praksi uzņēmumos produktu izstrādes speciālistiem un nozares jaunpienācējiem Latvijā. Konferencē piedalīsies Agile un Lean praktiķi no dažādām Eiropas valstīm, tai skaitā no Latvijas. Konferences darba valoda – angļu.

    Agile Latvia biedrība dibināta 2010. gadā, tās rīkotie pasākumi atšķiras ar savu izteikti radošo gaisotni un draudzīgo atmosfēru, ko atbalsta un veicina pasākuma dalībnieki – pieredzējušie Agile un Lean praktiķi, kā arī entuziasti, iesācēji.

    Aicinām iepazīties ar konferences programmu agiledayriga.lv mājas lapā un piedalīties aizraujošā pasākumā – “Agile Day Riga 2018”.

    Kursora lasītājiem ir iespēja pie biļetēm tikt lētāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma