Web Analytics
More
    Reklāma

    Startup Wise Guys un Swedbank atklāj otro fintech akseleratora programmu

    Jaunākie raksti

    Turpinot Swedbank un Eiropas vadošā B2B (bizness–biznesam) akseleratora Startup Wise Guys sadarbību, atklāta dalībnieku pieteikšanās otrajai finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmumu akseleratora programmai, kas darbu sāks 2018. gada rudenī. Akseleratorā tiks uzņemti līdz 10 fintech jomas jaunuzņēmumi agrīnā attīstības stadijā ar inovatīvām biznesa idejām. Papildus intensīvai mentoringa programmai pieredzējušu ekspertu vadībā un pieejai Swedbank Open Banking, akseleratorā uzņemtie jaunie uzņēmēji varēs saņemt līdz 30 000 eiro sava biznesa tālākai attīstībai.

    Reģistrācija akseleratoram Wise Guys Fintech jau atvērta. Aicinām pieteikties finanšu tehnoloģiju (fintech), likumdošanas (regtech), apdrošināšanas (insuretech) un citu jomu jaunuzņēmumus, kam klienti ir finanšu institūcijas vai arī tie piedāvā pakalpojumus vai produktus, kas varētu būt noderīgi banku klientiem.

    Reklāma

    Lai kvalificētos dalībai, jaunuzņēmumam jābūt jau vismaz daļēji gatavam produktam, dibinātāju komandai ar labi sabalansētām prasmēm un globālām ambīcijām.

    Tāpat kā pirmā Wise Guys Fintech akseleratora programmas dalībniekiem, arī šoreiz jaunuzņēmumu mājvieta 3 mēnešus būs Swedbank koprades telpas DoBe, kas izveidotas ar mērķi atbalstīt inovatīvus projektus un idejas.

    Swedbank vadītājs Latvijā Reinis Rubenis: “Es aicinu ikvienu jaunuzņēmumu, kam ir ambīcijas un degsme piedalīties finanšu sektora nākotnes veidošanā, radot aizraujošus produktus, pakalpojumus un platformas. Kā zināms, šobrīd finanšu pakalpojumu joma piedzīvo vēl nepieredzētu tehnoloģisko attīstību, mudinot arī bankas būt atvērtākām jaunām sadarbības formām. Esmu gandarīts, ka turpināsim veiksmīgo sadarbību ar Startup Wise Guys, piedāvājot fintech jomas jaunuzuņēmumiem no visas pasaules iespēju eksperimentēt un attīstīt savu biznesa ideju pieredzējušu mentoru vadībā. Par pirmā akseleratora veiksmīgo rezultātu liecina arī fakts, ka Swedbank turpinās sadarbību ar vairākiem akseleratora dalībniekiem pilotprojekta attīstībā, kuru biznesa idejas veiksmīgi iekļaujas vai papildina finanšu pakalpojumu klāstu mūsu klientiem.”

    Kristobals Alonso (Cristobal Alonso), Startup Wise Guys vadītājs: ”Pirmajā Fintech programmā visvairāk bija pārstāvēti jaunie uzņēmēji, kas darbojas ar maksājumiem. Otrajā programmā ļoti gribētu paplašināt Fintech robežas un strādāt arī ar uzņēmumiem, kas inovē apdrošināšanas, kiberdrošības, nekustamo īpašumu (Proptech) un likumdošanas (Regtech) virzienos. Kā liecina mūsu pirmās programmas beidzēju biznesa rezultāti, akselerators patiešām bija kā tāds labs spēriens ar paātrinājumu pareizajā virzienā. Tad nu aicinu tos jaunos uzņēmējus, kam arī šāds spēriens noderētu – pieteikties jau no šodienas.”

    Tikko jūnijā noslēdzās pirmais Baltijas fintech akselerators, kuru veiksmīgi absolvēja 10 jaunuzņēmumu komandas no 9 valstīm. Papildus intensīvajai 3 mēnešu mentoringa programmai, akseleratora dalībnieki saņēma arī 20 000 eiro sava uzņēmuma tālākai attīstībai.

    Pirmā akseleratora dalībnieku komandas: CoinyPay (Ukraina), Currencii (Armēnija), Fully Verified (Polija), JetBeep (Ukraina), Motivio (Latvija), PayQin (Zviedrija, Francija), PayTipTop (Igaunija), Piggymind (Singapūra), Trisbee (Čehija) un Sureberry (Ukraina).

    Vairāk par akseleratora programmu: startupwiseguys.com/fintech

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma