Web Analytics
More
    Reklāma

    Students izgudro gaisa spilvenu viedtālrunim

    Jaunākie raksti

    Labs aizsargmaciņš un ekrāna plēve varētu pasargāt viedtālruni no kritiena sekām atsevišķos gadījumos, tomēr pilnīgas pārliecības par aizsardzību šādos gadījumos nav. Tieši tāpēc izgudrots gaisa spilvens viedtālrunim. Kāds students Vācijā izstrādājis aizsargvāciņu viedtālrunim, kas atveras gluži kā sienāža kājas, kad tiek konstatēta viedtālruņa krišana.

    Ideja par viedtālruņa aizsargu radusies, kad viņam pašam no kabatas izslīdējis iPhone, atsities pret zemi un vairs nav bijis lietojams.

    Reklāma

    Viedtālruņa aizsargvāciņš nosaukts par ADcase, kur “AD” apzīmē “active damping” jeb latviski – aktīvā amortizācija. Vēl šomēnes startēs Kickstarter kampaņa, bet pagaidām plānotā ADcase aizsargvāciņa cena nav zināma. ADcase būs piemērots visiem kaut cik modernajiem iPhone, sākot no 6/6 Plus un līdz pat iPhone X.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gastons Gašpuitis
    03.07.2018 12:06

    Neizskatās pēc gaisa spilvena.

    05.07.2018 10:56

    Gaisa zirneklis))

    x
    03.07.2018 13:06

    elegants risinājums – nēsāt 2x biezāku ajfounu cerībā, ka reiz tas palīdzēs pret zirnekli vai ko ļaunāku.

    digitalk
    03.07.2018 13:45
    Reply to  x

    tu domā, ka neglīts keiss kādu uztrauc? ne ražotājus, ne patērētājus. visi dzenās pēc plānākā telefona ar 2.5D pilnekrānu priekšā un stiklu pakaļā, lai pēc tam vārgulīti iebāztu resnā, drošā apvalkā, kurš apzīmēts ar kaķīšiem, sirsniņām, miroņgalvām vai robotiem. tas taču lieliski izceļ telefona eleganto dizainu un tavu individualitāti, vai ne?

    Reklāma