Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS klēpjdatoru sērija ZenBook Pro Latvijā būs pieejama šī gada nogalē

    Jaunākie raksti

    Līdz ar ZenBook Pro profesionālajā klēpjdatoru pasaulē ienāk revolucionārs koncepts, kas profesionāliem māksliniekiem, dizaineriem, programmētājiem vai jebkurai citai radošai personībai, pavērs jaunas un vēl nebijušas iespējas darbā ar datoru  — futūristiskais ScreenPad.

    ScreenPad ir pilnībā piemērojams lietotāja vajadzībām, tādējādi ievērojami paaugstinot produktivitāti. Ar gudru ziņu skārienpaliktnis apvienots ar augstas izšķirtspējas, pilnīga krāsu spektra skārienjūtīgo ekrānu  — tas paver jaunus veidus, kā mijiedarboties ar Windows lietotnēm un ar tām saistītajām programmām (ScreenPad Apps). Pirmais ar ScreenPad aprīkotais modelis šajā sērijā ir ZenBook Pro 15 ar ScreenPad (UX580), kas klajā tiks laists 2018. gada otrajā pusē.

    Reklāma

    ScreenPad  — radīts, lai strādātu ražīgāk

    ScreenPad spēj gudri piemēroties darbībām, ko veic lietotājs, palīdzot izdarīt vairākas lietas vienlaikus. Piespiežot F6 taustiņu, ScreenPad pārslēdzas no skārienjūtīgā ekrāna režīma uz skārienpaliktņa režīmu. Lietojumprogrammu palaidējs ļauj atvērt vai pārslēgties no darba virsmas lietotnēm uz lietotāja pielāgotajām saīsnēm, bet ekrāna paplašināšanas režīms — to izmantot kā galvenā ekrāna pagarinājumu.

    Atlasītās darbvirsmas lietotnes (šobrīd ierobežotas Microsoft Word, Excel un PowerPoint programmām) sniedz iespēju vēl efektīvāk izmantot ScreenPad: ar piemērojamām izvēlnēm un rediģēšanas iespējām, kas automātiski izmainās atkarībā no konkrētajā brīdī veiktā uzdevuma.

    Vēl viena novatoriska ScreenPad integrācijas forma ir pārlūkprogrammas paplašinājumu veidā. Piemēram, YouTube Player uz ScreenPad, ļaujot daudz ērtāk kontrolēt YouTube video atskaņošanu.

    ZenBook Pro 15. Darbs bez piepūles

    ZenBook Pro 15 ir radīts, lai apmierinātu viskritiskāko profesionālo lietotāju prasības un nodrošinātu nepārtrauktu darbošanos. Tajā ir iestrādāts uzlabots jaunākais astotās paaudzes Intel Core i9 sešu kodolu procesors, ar 16GB augstas veiktspējas 2400Hz DDR4 RAM un līdz 1TB PCIe 3.0 x4 SSD. Tā superātrā darbība ļauj ZenBook Pro 15 nekavējoties reaģēt un atvērt lietotnes mirkļa ātrumā. Visos ZenBook Pro Series portatīvajos datoros var pierakstīties bez liekas piepūles – izmantojot Windows Hello sejas atpazīšanas programmu, brīvroku kontroles sistēmu vai Alexa balss atpazīšanas funkciju.

    ZenBook Pro15 izmanto jaunākās spēļu-klases NVIDIA®GeForce®GTX 1050 Ti GPU vizuālajai veiktspējai, kas ir gandrīz divreiz ātrāka nekā GeForce GTX 960M. Šis ar DirectX®12 savienojamais grafikas adapteris GPU  nodrošina nepieciešamos zirgspēkus dažādu vizuālo uzdevumu veikšanai, piemēram, 3D renderēšanai vai  4K UHD video atskaņošanai un nevainojamai spēļu vizualizācijai.

    ZenBook Pro 15. Skaistums, kas iedvesmo

    ZenBook Pro 15  ar zeltaino tastatūras fona gaismu, izgaismoto logo un ekskluzīvo Deep Dive Blue un Rose Gold krāsu paleti iemieso eleganci, izsmalcinātību, un profesionalitāti. 15-collu NanoEdge 4K UHD skārienjūtīgais ekrāns ar īpaši šauro rāmi ir apveltīts ar asu detaļu izšķirtspēju un spilgtu, dzīvīgu krāsu attēliem. PANTONE apstiprināto krāsu renderēšana, iebūvētā ASUS kalibrēšanas tehnoloģija vienkāršai krāsu kalibrēšanai un iespaidīgi zema Delta-E vērtība, nodrošinot visprecīzākās krāsas, padara to par grafisko profesionāļu sapni. Komplektā ar pieejamo ASUS Pen, ZenBook 15 dod vaļu iztēlei. Tāpat arī eksponējot skaistas, realitātei pielīdzināmas krāsas no gandrīz jebkura leņķa, elpu aizraujošais NanoEdge ekrāns ir atslēga ZenBook Pro 15 neticamajam kompaktumam. Tā ļoti šaurais rāmis padara ZenBook Pro 15 pielīdzināmu 14-collu klēpjdatora izmēram.

    ZenBook Pro 15. Vēl nebijusi fleksibilitāte

    ZenBook Pro 15 augstas kvalitātes I/O ieeju komplekts – ietverot divas USB-C ieejas ar jaunāko Thunderbolt 3, divām USB 3.1 Gen 1 A-tipa ieejām un HDMI ieeju – dod maksimālu, vieglu savienojamību un fleksibilitāti, atrodoties gan ofisā, gan ceļā. Iestrādātais Gigabita-klases dubultās joslas 802.11ac Wi-Fi ir spējīgs uz ātrumu, kas ir lielāks par tiešo savienojumu (līdz 1734Mbps) vienmērīgai 4K UHD tiešsaistes video straumēšanai.

    ZenBook Pro 14 (UX480): Jau pavisam drīz!

    2018. gadā plānots izlaist arī ZenBook Pro 14. Tas iemieso unikālo ASUS ErgoLift eņģu mehānismu, kas automātiski piemēro tastatūru ērtākai rakstīšanai. Tas spēcināts ar jaunāko Intel Core i7 procesoru, 16GB RAM un NVIDIA GeForce GTX 1050 MAX-Q grafikas adapteri. ZenBook Pro 14 iekļaus Intel Optane atmiņas atbalstu, FHD Nano Edge ekrānu, infrasarkano kameru sejas atpazīšanai un iebūvētu Amazon Alexabalss servisu.

    ASUS ZenBook Pro UX580 specifikācija:

    Procesors
    Intel® Core™ i9-8950HK
    Intel® Core™ i7-8750HQ
    Intel® Core™ i5-8300HQ

    Displejs
    15.6″ LED backlit IPS 4K UHD (3840×2160) 16:9 platekrāns
    15.6″ LED backlit IPS FHD (1920×1080) 16:9 platekrāns
    Skārienjūtīgais panelis: vairāku pieskārienu, kapacitatīvs
    ScreenPad: 5.5″ FHD skārienjūtīgais ekrāns

    Operētājsistēma
    Microsoft Windows 10 Home
    Microsoft Windows 10 Pro

    Grafikas adapteris
    NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti / 1050 – 4GB GDDR5

    Atmiņa
    DDR4 2400MHz, up to 16GB

    Datu glabātuve
    1TB / 512GB PCIe® SSD
    512GB / 256GB SATA SSD

    Savienojamība
    Dual-band 2×2 802.11ac gigabit-klase Wi-Fi
    Bluetooth® 5.0

    Kameras
    VGA Web Kamera

    Fiziskie savienojumi
    2 x USB 3.1 Gen 2 A-Tips
    2 x USB 3.1 Gen 2  C-Tips Ar Thunderbolt™ 3 atbalstu
    1 x Apvienota audio ligzda
    1 x HDMI 1.4
    1 x MicroSD karšu lasītājs
    1 x DC ligzda

    Audio
    2 x augstas kvalitātes stereo skaļruņi  (ar viedo amp)
    Harman Kardon-sertificētā audio sistēma

    Baterija
    71W Litija-polimēra baterija

    AC Adapteris
    Izeja: 19V, 150W   Ieeja: 100V-240V AC, 50Hz/60Hz

    Dimensijas
    365 x 241 x 18.9 mm

    Svars
    1.88kg

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agris
    02.07.2018 10:54

    Izskatas labi. Es gribētu zināt, ko citi domā par to, ka liek 16:9 nevis 16:10 ekrānus, vai man vienīgajam liekas, ka vertical space ir svarīgi (jo sevišķi, ja datoru izmanto darbam, nevis lai filmas skatitos un speles speletu). Galvenais, ka visiem laptopiem ekrāna atvēruma sheips mierigi ljauj ielikt to 16:10, bet nē, liek 16:9 un uz ta reekjina ir milzīga melna mala apakšā :D Nu jā drošvien jau ka nav pieprasījums pēc šī nelielā extra vertical space lai par to teretu ražošanas naudu, bet gribeju zinat ko citi par to domaa, tapec šo rakstu.

    Lapsinieks
    02.07.2018 11:21
    Reply to  Agris

    kā kurai programmai… ofisam visas izvēlnes ir horizontāli un jo kvadrātiskāks ekrāns, jo vieglāk strādāt. adobei – tieši pretēji – viss sānos un tur pat 21:9 būtu ideāli.

    Reklāma