Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei šajā gadā grasās piegādāt 200 miljonus viedtālruņu

    Jaunākie raksti

    Huawei savā oficiālajā Weibo kontā (Ķīnas Twitter alternatīva) paziņojis, ka grasās šī gada laikā saražot un piegādāt vismaz 200 miljonus viedtālruņu. 200 miljoni pat Huawei ir milzīgs skaits, jo pagājušajā gadā uzņēmums bija gatavs piegādāt 150 miljonus viedtālruņu.

    Huawei plānotais piegāžu kāpums ir ne mazāks par +30%. Huawei ir izdevies ielauzties viedtālruņu ražotāju topa trijniekā aiz Apple un Samsung. Tiek lēsts, ka Ķīnas tirgū Huawei veicas vienlīdz labi ar Xiaomi, Oppo un Samsung.

    Reklāma

    Pagaidām Huawei ir problēmas ar viedtālruņu pārdošanu ASV teritorijā. Tiek uzskatīts, ka Huawei nav ne mazāko iespēju apsteigt Apple un Samsung, kamēr ASV mobilo sakaru operatori nav uzsākuši sadarbību ar Huawei. Ik pa laikam no ASV varasiestādēm izskanējuši apvainojumi par Huawei spiegošanu Ķīnas valdības labā, kas liedzis Huawei pamatīgāk iedzīvoties ASV. Vēl šī gada sākumā CES 2018 norises laikā Huawei vēlējās izziņot sadarbību ar ASV mobilo sakaru operatoriem, bet tā vietā Huawei pārstāvim Ričardam Yu uz skatuves izspruka pāris skarbāki vārdi par ASV mobilo sakaru operatoru nevēlēšanos sadarboties. Pēcāk Huawei kā uzņēmums norobežojās no Yu paziņojumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    madarasaule
    28.06.2018 10:04

    Pat ja Huawei uztaisītu tālruni, kas visos parametros 10x pārspēj apple un samsung kopā, kamēr pastāvēs patreizējās ģeopolitiskās reālijas – maz ticams pasākums.

    Reklāma