Web Analytics
More
    Reklāma

    Memomate – vairāk nekā tikai gadžetu lādētājs

    Jaunākie raksti

    MEMOMATE mēģinās apgāzt veco labo teicienu – kas der visam, tas neder nekam.

    Pagaidām sevi neafišējoša domubiedru grupa ir izsludinājusi pieteikšanos uz Indiegogo pūļa finansēšanas kampaņu ar mērķi novest līdz ražošanai gadžetu, kas sevī apvieno 10 000 mAh powerbank, bezvadu uzlādes paliktni un digitālo blociņu ar e-papīra displeju, uz kura veiktās piezīmes varēsi sinhronizēt ar populārākajiem mākoņservisiem vai savu tālruni.

    Reklāma

    Zinot, cik dīvainām ierīcēm ir izdevies ieraudzīt dienas gaismu, pateicoties pūļa finansējumam, nebrīnītos, ja šo interesanto un daudzfunkcionālo gadžetu arī izdotos novest līdz ražošanai. Pati mēdzu izmantot papildus akumulatoru garākos izbraucienos pie dabas krūts un arī e-ink piezīmju blociņš vienmēr ir bijis manā wishlistē (valodniekiem paskaidrošu – wishliste nav gluži vēlmju saraksts; tur atrodas arī daudzas lietas, ko nevajag, bet gribās.). Arī bezvadu lādēšanas paliktņi pagaidām nespēj uzsākt pārliecinošu uzvaras gājienu.

    Pagaidām, kamēr izsludināta pieteikšanās, nekas netiek ziņots par ierīces prognozēto cenu. Vai Tevi interesētu šāda ierīce?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Upenieks
    27.06.2018 21:11

    Protams, neinteresētu

    digitalk
    28.06.2018 00:50

    dīvains paskaidrojums valodniekiem – vēlmes tieši tāpat ietver lietas, kuras gribas, bet nav nepieciešamas. bet atbildot uz jautājumu – šāds kombains ne ar ko neuzrunā.

    madarasaule
    28.06.2018 10:34
    Reply to  digitalk

    Nē, tas vairāk bija tieši par anglisko wishliste.

    Kartupelis3
    28.06.2018 10:57

    varbūt tiem, kam gribās Note, bet iesprūduši iOSā :)
    Man liekas, ka būtu jēdzīgi rokas soma/portfelis, kurā integrēta tā qi uzlāde – iemet telefonu somā (kaut vai ieliec tam paredzētā ērtā kabatiņā), un telefons bik palādējas. Čakars pēc tam lādēt somu, bet varbūt nav tik traki pie 10 Ah..
    neliels domu lodojums pa tēmu: attīstītam nedaudz tālāk to draņķi uztaisot 1. baltu kā kindle 2. integrētu grāmatu/doc lasīšanas iespējas. Joprojām mēģinātu izvairīties no procesoriem utt – visu vada/rēķina/apstrādā telefons. Draņķis piestiprinās telefonam aizmugurē – līdzīgi kā tie battery cover, bet uz kādu klikšķa vai magnēta mehānismu, bet lādējas caur Qi – tātad bez porta čakarēšanas un liekas vietas aizņemšanas. Sanāk tāds kā adapteris, lai sanāk tas krievu zotaphone vai kā viņu tur sauca.. tiesa laikam tiešām kkas tāds nevienam vienalga nav vajadzīgs :)

    Reklāma