Web Analytics
More
    Reklāma

    OpenKirin piedāvā neaiztiktu Android Huawei un Honor viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Ja esi liels Huawei viedtālruņu dzelžu fans, bet Android saskarnes pielāgojumi neiet pie sirds, tad OpenKirin komanda ir sagatavojusi Huawei un Honor modeļiem Android versijas bez pielāgojumiem.

    Pagaidām OpenKirin piedāvā neaiztiktu Android operētājsistēmu 17 Huawei un Honor viedtālruņu modeļiem, tos darbina Huawei EMUI 8 ar Android 8.0 Oreo. Vairumam ierīču ir Project Treble atbalsts, kas ļauj piegādāt ātrus atjauninājumus ne tikai ražotājam, bet arī trešo pušu programmatūras izstrādātājiem.

    Reklāma

    Plašāku informāciju un lejupielādes meklē OpenKirin mājaslapā. Un atceries, ka Huawei piedāvās bootloader atslēgšanas kodus tikai līdz 22. jūlijam!

    https://openkirin.net/download/

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nr71
    26.06.2018 21:29

    Vai ir kāds pamēģinājis?

    Maigonis Elleris
    27.06.2018 00:12
    Reply to  nr71

    Jā, P10 (VTR-L29). Darbojas vislabāk no Treble projektiem kā jau gaidīts Huawei viedtālruņiem. “Flešošana” nav grūta un atgriesties pie “stock” versijas nav grūti, viss notiek ar fastboot palīdzību. Ja esi krāmējies ar twrp tad gan sākas problēmas… Vispārīgi pieredze priekš projekta agrā stadijā nav slikta. Bija problēmas ar gps kas darbojās lēni un neprecīzi, kamera protams lūznis un pāris programmas nedarbojās kā nākas. Vispārīgi gaidiju ko traģiskāku. Vai ar šo var darbināt ikdienas telefonu? Es īsti nē, gps izmantoju, programmu ķibeles ir kaitinošas un pietrūkst kautvai tāda lieta kā Exchange atbalsts jau sistēmā. Kontaktiem nerāda pilnu informāciju kas ienāk no SoGo padta servisa kas ir uzstādīts darba vietā. Problēmas ir risināmas vismaz daļēji, bet vairāk laika par dienu divām negribas ar to krāmēties.

    Reklāma