Web Analytics
More
    Reklāma

    Firefox ziņos, ja kāds no taviem tiešsaistes kontiem būs uzlauzts

    Jaunākie raksti

    Lai arī dažādu tiešsaistes servisu uzlaušanas notiek ik dienu, tomēr par tām parasti tiek klusēts vai arī sniegtā informācija ir ļoti nepamanāma un vispārīga. Īsāk sakot, tev, visticamāk, nav ne mazākās nojausmas, vai tavi dati ir drošībā.

    Have I Been Pwned serviss ir apvienojis spēkus ar Mozilla, lai ietvertu Firefox jaunu iespēju Firefox Monitor – tūlītēju paziņojumu, ja kāds tiešsaistes serviss, kurā esi reģistrējies, ir uzlauzts.

    Reklāma

    Tev atliks tikai ievadīt Firefox Monitor savas e-pasta adreses, lai tas pētītu tiešsaistes servisu uzlaušanas pazīmes un pēcāk ziņotu par apdraudējumu, un nepieciešamību mainīt paroles. Firefox Monitor uzreiz piedāvās lietotājam veicamās darbības, lai saglābtu datu drošību.

    Sākotnēji Firefox Monitor tiks piedāvāts aptuveni 250 000 lietotāju ASV teritorijā, pēcāk tas nonāks pie visiem Firefox pārlūka lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Valdis
    26.06.2018 11:50

    Tāds serviss sen jau ir bez jebkādas Mozillas un to izmanto pat valdības, kurām IT drošība vairs nav kampaņveida jezga ar politisku smaciņu. https://haveibeenpwned.com/comment image

    digitalk
    26.06.2018 11:54
    Reply to  Valdis

    rakstu nelasam, muļķības postējam ;)

    Reklāma