Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony pārstāj izstrādāt Xperia launčeri un laikaziņu lietotni

    Jaunākie raksti

    Gluži kā citiem Android ražotājiem, arī Sony ir (vai pareizāk sakot bija) pašam sava palaidēja (angliski – launcher) lietotne Xperia Home. Ražotājs tikko paziņojis, ka negrasās turpināt Xperia Home tālāku izstrādi. Xperia Home tiks kādu laiku piedāvāti kļūdu labojumi, bet tas arī viss.

    Līdzīgs paziņojums saņemts par Sony uzturēto laika apstākļu lietotni, kas arī uzskatāma par visai svarīgu viedtālruņa daļu.

    Reklāma

    Tuvākajā laikā Sony viedtālruņu lietotāji saņems vēl pēdējo Xperia Home palaidēja atjauninājumu. Tajā būs izlabotas pāris kļūdas, bet neko jaunu klāt Sony negrasās likt.

    Tīmeklī izskanējušas runas, ka Sony grasās pāriet uz tīras Android saskarnes izmantošanu. Jau šobrīd Sony Xperia XZ2 lietotāji var pamēģināt Android P operētājsistēmas darbību. Android P izmēģinājuma versija ne tuvu nav gatava izmantošanai ikdienā – 4G, Wi-Fi Hotspot, bezvadu uzlāde nestrādā, pastāv arī citas nedaudz sīkākas problēmiņas ar Android P operētājsistēmas izmēģinājuma versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    13.06.2018 08:28

    Ja ir tik slikti finanšu rādītāji kā Sony, agri vai vēlu ir jāsāk griezt izmaksas un šis ir viens no piemēriem kā to darīt! Uzreiz varēs atlaist veselu baru ar liekēžiem! :)

    aivarssterns
    15.06.2018 13:09

    esošā launčera izstrāde apstājās, jo viņi sāka viņu no jauna :) http://www.xperiablog.net/2018/06/15/new-xperia-home-launcher-in-development-from-sony/
    kā tiek rakstīts iespējams dēļ Andorid P

    Reklāma