Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung koncepta televizors iekļaujas mājas dizainā kā hameleons

    Jaunākie raksti

    Samsung parādījis ļoti interesantu un vienlaikus ļoti loģisku televizora konceptu, kas pats spēj paslēpties neuzmanīgāka vērotāja skatam. Samsung nodēvējis šo iespēju par Ambient Mode.

    Samsung Ambient Mode piedāvā neizmantota televizora ekrānā redzēt laika ziņu informāciju, bet vēl interesantāka ir ar Ambient Mode aprīkota televizora spēja iekļauties un pat pazust mājokļa dizainā. Samsung televizors sadarbojas ar Samsung SmartThings lietotni – tev nāksies nofotografēt televizoru ar visu sienu, pārsūtīt bildi uz televizoru.

    Reklāma

    Protams, reklāmas materiālos izmantotās ēnas ir drusku muļķības, jo ēnu spēles uz sienas nāksies pārfotografēt katras desmit minūtes. Toties laika ziņu lietotne lietus laikā pados uz skaļruņiem lietus pakšķēšanas skaņas.

    Samsung Ambient Mode būs pietiekami vieda, lai laika ziņas nedemonstrētu tukšai istabai – ja iziesi no istabas, televizors izslēgsies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    17 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    12.06.2018 16:34

    Nez kāds būs elektrības rēķins kad viens duriks visu dienu rādīs baltu sienu.

    x
    13.06.2018 08:40
    Reply to  KKTK

    tie, kas pēta elektrības rēķinus, nepērk konceptlietas.

    samsung ik pa laikam paziņo, ka nav tikai utilitāro lietu ražotājs, bet nu nez, laikam jau viņiem būtu jāsaņemas citam brendam – samsungs tomēr asociējas ar neizturīgām pultīm un kondiķiem.

    Kārlis Krievups
    13.06.2018 22:18
    Reply to  x

    Nevis nepērk, bet vienkārši nevar atļauties.

    Yan Jet
    13.06.2018 22:46
    Reply to  x

    papēti vairāk, sasung konglomerāts ražo gan traktorus un tankus, gan kuģus. par mikročipu ražošanu un sadzīves tehniku nemaz nerunāšu. kapēc samsung reklāmas ir it visur? tāpāc, ka viņiem ir sava pr kompānija… ir dzirdēts arī par samsung kravas mašīnām un dzīvības apdrošināšanu, bet tas laikam ir noklājies 2000 gadu sākumā.

    x
    14.06.2018 10:12
    Reply to  Yan Jet

    un kā fakts, ka samsung ir konglomerāts, ietekmē iespaidu par viņu sadzīves tehniku? vai samsung pultis ir neizturīgas tāpēc ka vēl viņi māk ražot arī kuģus?

    Yan Jet
    14.06.2018 19:39
    Reply to  x

    nē, es gribēju tikai vērst tavu uzmanību, ka šie samsunga iztektie paziņojumi ir taisnība.
    par lētām pultīm – visiem viņas tādas. kurš tev liek tieši samsung pirkt? pērc bang & olufsen nišas televīzorus, tur pults noteikti būs ar alumīnija detaļām un neplīsīs :)

    x
    14.06.2018 20:16
    Reply to  Yan Jet

    mēs dažādi saprotam jēdzienu utilitāras lietas, pie kurām es pieskaitu arī traktorus un kuģus)

    Yan Jet
    14.06.2018 22:10
    Reply to  x

    man gan šķiet, ka Tu jauc utility industry ar consumer tech industry( consumer eloctronics). bet tas tā, par to lai domā samsung daudzie ceo.

    x
    14.06.2018 22:28
    Reply to  Yan Jet

    palūkosim vienkāršoti, bez ceo gudrībām. parasts tv = barža, tankeris. tas dara darbu. tv kas izliekas par gleznu, cenšas uzminēt īpašnieka noskaņojumu un izfunktierēt, ko attēlot – tā ir jahta, kabriolets. tādu grib, bet reāli tā ir spīdīga aproču poga. sajūsma, stils, tēls, bet ne pārāk liela saistība ar praktisku vajadzību.

    atcerējos, samsung mēģināja ražot luksusauto ir dīvainu nosaukumu. vai tas ir guvis jelcik būtisku izplatību luksusauto cienītāju vidū? baltijā pat reklāmu nebija. un es arī nepirktu, jo samsung nav šiki un parastam auto ir daudz citu piedāvājumu.

    Yan Jet
    14.06.2018 23:41
    Reply to  x

    consumer tech – ir elektroniskās iekārtas, ko cilvēks lieto mājās katru dienu tv, pc, mazgājamās mašīnas etc. utility tech – ir iekārtas, kas apkalpo utility iundustiju ūdens, gāze, degviela, elektrība etc
    es saprotutavu domu, ko tu vēlies pavēstīt, tas ir ļoti poētisks/lirisks skatījums, bet… gribu redzēt kā tu dzīvoklī izmanto baržu vai tankeri ikdienā.

    liela daļa pakalpojumu un lietu, ko viņi piedāvā paliek āzijas reģionā. tāpēc arī mēs neko par to nezinam. baltijas reģions ir mazs pirdiens, kur cilvēkiem ir ļoti maza pirktspēja. eiropā un amerikā ir ļoti grūti ielauzties. japāņu autoražotāji amerikā ielauzās sākot tirgot skūterus un motociklus.

    Skābene
    15.06.2018 08:51
    Reply to  x

    Atskatoties uz pēdējiem 20 gadiem varu secināt, ka samsung tehnika ir ļoti uzticama! Kamēr radu un draugu Wirlpool, AEG, Electrolux, Ariston utt ģībst, Mani Samsungi tura buru. Veļas mašīna jau nenokaujami kalpo vairāk kā 10 gadus un manā skatījumā uzticamības ziņā ir salīdzināma ar Miele tehniku. Ar ledusskapjiem tas pats. Neviena TV pults pēdējo 20 gadu laikā nav atņirgusies. To pašu varu teikt arī par LG.

    Skābene
    15.06.2018 08:44
    Reply to  x

    Ko tu tur gvelz, man pēdējo 20 gadu laikā nav izbeigusies neviena Samsung pults. Varbūt tev pirksti līki, vai tu ar tām pultīm dari kaut ko tādu, kam tās nav paredzētas?

    x
    15.06.2018 08:54
    Reply to  Skābene

    pirms 20 gadiem pultis bija izturīgākas nekā tagadējās, tas tiesa.
    vairs neizmantota mūz.centra pults ir tehnisks šedevrs, salīdzinot ar to, ko standartā dod līdzi mūsdienās.

    paguglējot par tēmu, ir redzams ka problēma nav izdomāta. tie, kas pultis nelieto, par to var arī nezināt.

    Yan Jet
    15.06.2018 17:09
    Reply to  x

    ļoti daudz ir atkarīgs no tā kā šo tehniku lieto. ja pulti katru otro dienu nomet zemē no krēsla augstuma, tad loģiski, ka tā saplīsīs 1/2 gada laikā. ja veļas mašīnu izmanto katru dienu (lielā ģimenē), tad loģiski, ka kādas kustīgās daļas un gumijas izbeigsies.
    vecākiem bija electrolux ledusskapis – durvju gumijas krita nost ik pa 2 gadiem. servisā teica ka tas tāpēc, ka tur esot kaut kāda tehnoloģija, kas piesūc durvis klāt. ja aizver ledusskapi un uzreiz mēģina vērt vaļā, tad tiek nodarīts liels stress uz tām gumijām. nu neko, nopirkām samsung – iet kā pulkstenis vēl šo baltdien. tas tā no manas pieredzes.

    normis161
    12.06.2018 21:11

    Manuprāt, raksts nav pilnvērtīgs. Varēji parādīt piemērus no dzīves. Minēt kāds ir elektrības patēriņš no šīs režīma u.c. Izlasot šo rakstu neko jaunu neuzināju. Varu vienīgi pateikt, ka pats ikdienā šo funkciju neizmantoju. Runājot par SmartApp esmu dusmīgs, ka Latvijā ir nogriezsta Light kategorijā, kā dēļ nevar spuldzes pievienot aplikācijā.

    Rodas jautājums kāpēc ir tādi reģionāli iestatījumi. Kur vienā reģionā šāda funkcija ir atļauta bet citā ne.

    madarasaule
    14.06.2018 20:27
    Reply to  normis161

    Kādus piemērus vēlies? Protams, ka ikdienā šo funkciju Tu neizmanto, jo šis ir koncepts – kaut kas tāds, kas netiek vēl i ne ražots (ja vien Samsungs nav iedevis testēt savu koncepta modeli).

    normis161
    14.06.2018 21:19
    Reply to  madarasaule

    Es šajā gadījumā biju domājis, ka tu rakstu esi izveidojis par šī gada samsung Q sērijas modeļu funkciju Ambient Mode.

    Reklāma