Web Analytics
More
    Reklāma

    Par 14% pērn pieaudzis IT uzņēmuma SIA “Datakom” apgrozījums

    Jaunākie raksti

    Informāciju tehnoloģiju (IT) uzņēmuma SIA “Datakom” apgrozījums pērn pieaudzis par  14 %, sasniedzot 11,88 miljonus eiro.

    Lielākās investīcijas pērn uzņēmums ieguldījis jaunu tehnoloģisko risinājumu izstrādē, attīstot savu programmatūras izstrādes pieredzi. Tostarp, gatavojoties Vispārīgās datu aizsardzības regulas ieviešanai, radīts “GDPR in-a-box” risinājums, kas ir uzņēmējiem paredzēta metodoloģija un rīki, lai samazinātu iespējamību, ka uzņēmums tiks administratīvi sodīts vai tam radīsies zaudējumi par regulas pārkāpumiem. Tāpat arī sadarbībā ar Valsts ieņēmumu dienestu izstrādāts normatīvajiem aktiem atbilstošs kases sistēmu risinājums ar plašām integrācijas iespējām – tā, lai to varētu pakārtot ikviena komersanta prasībām.

    Reklāma

    “Aizvadītais gads nesis daudz izmaiņu, ar ko uzņēmējiem jārēķinās ikdienā – gatavošanās Datu regulas ieviešanai un grozījumi Ministru kabineta noteikumos par nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču un iekārtu tehniskajām prasībām komersantiem – ir tikai divi piemēri.  Lai atvieglotu komersantu ikdienu, lielus finansiālos resursus investējām attiecīgu risinājumu izstrādē, “ komentē SIA “Datakom” risinājumu direktors Edijs Tanons.

    Starp SIA “Datakom” nākotnes perspektīvām ir apgrozījuma saglabāšana esošajā apmērā, palīdzot esošajiem un jaunajiem klientiem atrast inovatīvus izaugsmes virzienus un nodrošinot atbilstošu servisu un konkurētspējīgu risinājuma kopumu. Plānots arī palielināt atbalsta pakalpojumu apjomu, koncentrējoties uz iekšējo procesu kārtību un efektivitāti, kā arī palielināt produktu un pakalpojumu eksportu uz Baltijas, Āzijas, Skandināvijas un Rietumeiropas valstīm.

    Uzņēmums dibināts 1994. gada novembrī. Tā pamatdarbība ir informāciju sistēmu un datortehnikas infrastruktūras piegāde, uzturēšana un programmatūras izstrāde.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vārds
    11.06.2018 23:15

    Nauda nesmird, vai ne? Kam te bija kāds labums no šī tukšā raksta. Kāpēc nerakstat par to uz kā rēķina dzīvo Datakom, par to viņu darbinieku darba apstākļiem, kuri nav ”reklāmas zvaigznes” bet uz kuru pleciem balstās lielākā daļa šā uzņēmuma daba.
    Ak jā ir taču darba līguma īpašais, sevišķi konfidenciālais pielikums, no kura pat Drošības policija varētu mācīties, kurš liedz kaut ko par šo uzņēmumu izpaust un tāpēc nekā cita kā šādi reklāmas raksti tīmeklī neparādās. Tā gan jau būtu pētnieciskās žurnālistikas tēma un šis tav tas portāls kas uz ko tādu būtu spējīgs.

    Tumši ūdeņi kā zināms ir tie dziļākie, un šī reklāmraksta nauda smird…

    Kristaps Skutelis
    12.06.2018 06:32
    Reply to  Vārds

    Eh, nu kad reiz tu sapratīsi kas ir preses relīze un kādos gadījumos tās te publicē?

    Kad attiecas uz pieminētajām Datakom nejēdzībām, tad nameiz, cel galdā savus pieminētos darba līgumus un pastāsti par darba apstākļiem šajā uzņēmumiem. Jo citādāk šāds tavs anonīms komentārs nav pat kaķa sūda vērts.

    Reklāma