Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel grasās piedāvāt klēpjdatoru ar 28 stundu darbības laiku

    Jaunākie raksti

    Intel izstāstījis par jauna tipa ekrāna tehnoloģiju, kas ļautu pagarināt klēpjdatoru darbības laiku līdz pat 28 stundām. Intel Low Power Display Technology būtiski samazinās enerģijas tēriņus, nodrošinot gandrīz trīskārši ilgu klēpjdatora darbību ar vienu uzlādi.

    Intel Low Power Display Technology ekrāni tiek veidoti kā speciāli LCD paneļi, kurus ražo Sharp un Innolux. Tiek apgalvots, ka ekrāns patērē 1 vatu, kas ir puse no iepriekš uzrādītajiem LCD enerģijas tēriņiem.

    Reklāma

    Intel apgalvo, ka standarta Dell XPS 13 ar jauno ekrānu spēj darboties 25 stundas un 14 minūtes, bet Intel uzlabotais prototips pat sasniedzis 28 stundas ar vienu uzlādes reizi. Pats Dell apgalvo, ka Dell XPS 13 ar vienu uzlādi strādā 20 stundas, bet vairākos apskatos atrodams, ka Dell XPS 13 realitātē izvelk knapi 12 stundas ar vienu uzlādi.

    Pēcāk Intel ir kautrīgi pieminējis, ka ekrāna spilgtums bija samazināts līdz 150 cd/m2, kas ir daudz mazāk, nekā tu ikdienā izmanto savam datora ekrānam. Skaļruņu vietā izmantotas austiņas. Jaunā tipa ekrānu izmantošanai būs jāiegādājas klēpjdatoru ar Intel programmatūru, kas vada jaunā tipa ekrānus – nebūs iespējams esošā klēpjdatorā uzstādīt jaunu ekrānu. Tāpat jaunie ekrāni sadarbosies tikai ar Intel procesoros iebūvētajām videokartēm, bet Nvidia un AMD videokartes netiks atbalstītas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.06.2018 06:03

    Nu, jau, nu, jau… laikam čomi aizmirsuši, kas tas tāds Wi-Fi… :D

    Reklāma