Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Developers komanda Rīgā stāstīs par atbalstu, ko piedāvā IT kopienām Latvijā

    Jaunākie raksti

    Trešdien, 6. jūnijā Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un telekomunikāciju fakultātē viesosies Google Developers komanda, lai tehnoloģiju entuziastiem, izstrādātājiem un jaunuzņēmumiem pastāstītu par tās piedāvātajām programmām. Eiropas tūres ietvaros Google Developers komanda šovasar apceļos 10 valstis un 14 pilsētas, piestājot dažādās universitātēs un tehnoloģiju parkos.

    Pasākuma laikā Google eksperti stāstīs par atbalstu, ko piedāvā IT kopienām visā pasaulē, kā arī vadīs seminārus par tādām tēmāmkā Viedu lietu radīšana ar Androidlietāmun Mašīnmācīšanās ar Tensorflow. Ikvienam interesentam būs iespēja tikties arī ar Google Developers grupām, kas pastāstīs, kā pievienoties šai un citām Google atbalstītajām kopienām.

    Reklāma

    Pirms viesošanās Rīgā Google Developers komanda 4. jūnijā viesosies arī Zinātnes parkā “Tehnopol” Tallinā, savukārt 8. jūnijā – Viļņas tehnoloģiju parkā.

    Vēlaties tikties ar Google Developers komandu? Piesakieties uz pasākumu savā pilsētā šeit.

    Atnāciet un uzziniet, kā Google atbalsta izstrādātāju kopienas. Uzziniet vairāk par Google Developer Groups, Women Techmakers programmām un veidiem, kā Google sadarbojas ar plašu izstrādātāju kopienu Eiropā un visā pasaulē.

    Pasākuma laikā:

    • uzzināsiet vairāk par Google atbalstu izstrādātāju kopienām visā pasaulē – no satura, runātājiem līdz globālajam tīklam;
    • jums būs iespējaiepazīties ar citiem kopienas organizatoriem savā pilsētā;
    • jums būs iespēja piedalīties Google produktu semināros tūres ietvaros (Actions on Google, Google Cloud, Machine Learning) un satikt Google komandu;
    • jūs izklaidēsdzīvā mūzika, spēles un daudz kas cits!
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma