Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple WWDC 2018: ko gaidīt un kā skatīties

    Jaunākie raksti

    Apple World Wide Developers Conference (WWDC) sākas jau šovakar, pēc Latvijas laika 20:00. Skatīties WWDC varēsi tīmeklī, apmeklējot WWDC 2018 vietni no jebkuras ierīces vai arī Special Events lietotnē iOS operētājsistēmai.

    Kas gaidāms?

    Protams, būs vesela strīpa ar iOS, macOS, tvOS operētājsistēmu jaunumiem. Apple strādājis pie operētājsistēmu (it īpaši iOS) stabilitātes, bet pagaidām nav īsti zināms, kas tad būs lielie operētājsistēmu jaunievedumi. Tiek baumots, ka Apple nācies visu savu programmētāju armiju novirzīt kļūdu labojumiem, bet būtiski jaunumi iOS tiks ieviesti vēlākos iOS laidienos pirms gada beigām.

    Iespējams, redzēsim pilnīgi jaunu Mac Pro. Ja arī Apple to parādīs, tad Mac Pro nebūs gatavs pārdošanai agrāk par ziemas sākumu. Tāpat no Apple tiek gaidīts atjaunots Mac mini modelis, bet par Mac mini baumas ir ļoti šķidras. Visticamāk, Mac mini mums šajā reizē neredzēt. iMac Pro, domājams, tiks pie Intel 8. paaudzes procesoriem, bet tas arī būs viss.

    WWDC norises laikā varētu tikt izziņotas AirPods 2 un Apple Headphones austiņas ar Hey Siri atbalstu.

    Daži uzskata, ka Apple gatavo ARM bāzētu, lētāku Apple kompakta izmēra klēpjdatoru. Tādējādi Apple gatavotos vismaz daļēji atkāpties no pilnīgas atkarības no Intel procesoru cenām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma