Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC paziņo par jaunu portatīvo USB-C monitoru

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paziņo par jaunu portatīvo monitoru ar USB-C savienojumu. Vai jums ir mobils darbs vai dzīvesstils, bet ir nepieciešams lielāks displeja, nekā spēj piedāvāt jūsu portatīvā datora ekrāns? I1601FWUX ir īstais risinājums – tam ir 15.6” (39,6 cm) IPS displejs ar FHD izšķirtspēju (1920 x 1080 pikseļi). Elegantais monitora komplekta ietvars darbojas kā paneļa turētājs portreta un ainavas režīmos, savukārt iebūvētā automātiskās sagāšanās funkcija pagriež displeju pareizā pozīcijā. Šo, vien 8,5 mm biezo un 800 g smago, monitoru ir viegli ietilpināt jebkurā somā. Elegants, stilīgs un portatīvs risinājums, kas ļauj viegli paplašināt jūsu ekrāna pārvaldību: I1601FWUX būs pieejams Eiropā no 2018. gada maija.

    USB-C barošanas I1601FWUX monitors portreta vai ainavas režīmā ar iekļautu eleganto ietvaru

    Reklāma

    Vairāk skata vietas – lai kur arī jūs dotos

    Neesat apmierināts ar sava portatīvā datora displeja izmēru un vēlētos lielāku ekrāna plašumus? Nepieciešams prezentēt piedāvājumu potenciālajiem klientiem tā, lai viņiem nebūtu jāskatās pār jūsu plecu? Vai arī strādājat ar tabulām, kamēr atrodaties vilcienā vai lidmašīnā? Iespējas ir bezgalīgas; AOC piedāvā jaunāko USB-C tehnoloģiju portatīvajiem displejiem viselegantākajā, īpaši plānajā risinājumā: I1601FWUX.

    I1601FWUX izmanto C tipa USB tehnoloģiju gan displeja signāla, gan barošanas pieslēgšanai. Atšķirībā no vecākiem USB barošanas displejiem USB-C portam augstas kvalitātes DisplayPort signāls un barošana ir apvienota vienā kabelī, kas mazina vadu mudžekli un dod patiesi mobila displeja sajūtu. Displeja 15.6” izmērs atbilst portatīvajiem datoriem raksturīgajam displeju izmēram, savukārt turētāja augstums ļauj konfigurēt šo displeju tajā pašā augstumā, kādā tas ir portatīvajam datoram.

    Vizuāli iespaidīgi

    Pateicoties savam kompaktajam izmēram, I1601FWUX iederas vairumā portatīvo datoru somu. Monitors sver tikai 800 gramus, un ir īpaši plāns – 8,5 mm.

    Kad tas ir izcelts un uzstādīts, I1601FWUX pārsteigs aplūkotājus ar premium klases lieta metāla aizmugurējo pārsegu, savukārt IPS displejs ar 160/160° skatīšanās leņķi ļauj vairākiem lietotājiem redzēt dzīvu, vienmērīgu attēlu. Displejs ir aprīkots arī ar AOC Low Blue Light režīmu, kas samazina potenciāli kaitīgo zilo gaismu, samazinot lietotāju acu nogurumu, un padara lietošanu patīkamu gan naktī, gan dienā, ko ļauj sasniegt tā 220cd/m² spilgtums.

    Praktiski un ērti

    I1601FWUX IPS displejam ir 5 ms GtG pikseļu reakcijas laiks, kas nozīmē, ka ātras kustības ainās attēls būs vienmērīgs un neizsmērēts. Elegantais pārsegs pasargā displeju, kamēr tas netiek lietots un tiek nēsāts līdzi. Savukārt, kamēr displejs tiek lietots, to var transformēt displeja turētājā gan ainavas, gan portreta režīmā. Displeja pozīcijas maiņa ir vienkārša arī ar automātiskās sagāšanas funkciju, ko aktivizē AOC i-Menu programmatūra; šī funkcija liek displejam automātiski noregulēties pareizā pozīcijā pēc tam, kad to pagriež.

    Tiek plānots, ka AOC I1601FWUX būs pieejams pārdošanā 2018. gada maijā par ražotāja ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 229€.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    20.05.2018 13:09

    Un kur skārienjutīgums?

    Lapsinieks
    20.05.2018 13:58
    Reply to  Maris Laudams

    priekš kam tas?

    geksis
    20.05.2018 14:42
    Reply to  Lapsinieks

    tāpēc, ka portatīvajam pele un klaviartūra atrodas zem monitora un līdz ar to lai vadītu tekstu priekšā stāvēs 2 ekrāni

    Lapsinieks
    20.05.2018 14:46
    Reply to  geksis

    tu vari pavadīt tekstu skārienekrānā? trāpīt ar pirkstu starp vajadzīgajiem burtiem?

    geksis
    20.05.2018 14:48
    Reply to  Lapsinieks

    uz mobilā mēs visi kaut kā jau tiekam galā

    Lapsinieks
    20.05.2018 14:48
    Reply to  geksis

    un teksta vadīšanai vajag divus ekrānus? šausmīgi jau “portatīvs” risinājums sanāk.

    geksis
    20.05.2018 14:50
    Reply to  Lapsinieks

    teksta vadīšanai vajag klaviatūru, bet lai to izdarītu ir jāatver portatīvā vāks, līdz ar to jēga no otra (šajā rakstā minētā) ekrāna, ja viens jau ir priekšā. Ja viņam būtu skārienjūtīgs ekrāns tad vēl varūt kautko varētu izdomāt, kur viņu iebāzt.

    geksis
    20.05.2018 14:35

    1. Ja portatīvais jau ir 15,6” vai lielāks no šāda būs maza jēga.
    2. Tā kā vairums cilvēku, izvēlas atbilstoša izmēra datorsomu, un datorsomas lielākoties ir precīzi ekrāna izmērā tad tiem, kam jau ir, piemēram, 13” portatīvais ar atbilstoša izmēra somu, nāksies pirkt vēl papildus somu priekš šā ekrāna un nēsāt apkārt divas (vai veco atstāt mājās, pārvācoties uz jauno).

    īsāk sakot slikts mārketings. Ļoti apšaubu, ka cilvēki, kam ir portatīvais, vai tie, kas plāno to iegādāties, izvēlēsies vēl vienu dzelzi staipīt līdzi. Drīzāk tas varētu noderēt tiem, kas vēlas mobilo pieslēgt pie lielāka ekrāna, bet tad rodas jautājums, vai telefons būs saderīgs ar šo ekrānu (pagaidām prātā nāk tikai hp elite un samsungi, bet kopā ar dex)

    Lapsinieks
    20.05.2018 14:41
    Reply to  geksis

    Mate10Pro labi slēdzās pa taisno ar hdmi vadu
    bet vispār jā, grūti iedomāties šim pielietojumu

    Reklāma