Kursors.lv forums tagad modernāks un noderīgāks

0

OK, jau sen bija laiks! Pat parāk sen. Esam pārgājuši uz krietni modernāku un iespējām bagātāku foruma dzini. Šoreiz izvēle krita par labu Discourse dzinim, kas ir noteiktās aprindās populārs, gana tehniski spējīgs un drošs atvērtā koda risinājums, ko var izmantot ikviens interesents. Arī mēs.

Kā daži no šī dziņa plusiem ir tādi, ka:

Reklāma

  • Modernāks dizains (labāka darbība uz mobilajām ierīcēm), tehniski attīstītāks diskusiju veidošanas un uzturēšanas rīku kopums. Jūs to bijāt pelnījuši jau sen!
  • Šis risinājums, atšķirībā no iepriekš izmantotā, tiek aktīvi pilnveidots un uzturēts. Vairs nevajadzētu būt situācijām, ka kādu jaunu iespēju nevaram palaist, jo neviens par to vairs nerūpējas.
  • Iespēja piereģistrēties un pieteikties ar Google, Facebook un Twitter kontiem.
  • Daudz noderīgu iespēju, kas noderēs mums, foruma uzturētājiem. Piemēram, jaudīgi rīki cīņai ar spameriem.
  • Lai viss nav jāsāk no nulles, esmu pa pārnesis praktiski visu saturu no vecā foruma. Tāpēc varam turpināt jau iesākto darbu.
Šādi izskatās modernizētais Kursors.lv forums. Pievienojies!

Kam mums tas viss?

Tā kā esam palikuši praktiski vienīgie, kas Latvijā un latviski aktīvi un kvalitatīvi raksta par tehnoloģijām, pulcējam kuplu lasītāju skaitu un vēlos, lai kopā ar foruma vietni varam būt vēl noderīgāki. Mēs paši nevaram caur rakstiem Kursorā apskatīt pilnīgi visas svarīgākās tēmas un atbildēt uz visiem jautājumiem, kas tiek uzdoti komentāru sadaļā, tāpēc ir ļoti svarīgi dot iespēju diskusijās iesaistīties arī citiem mūsu lasītājiem, Latvijas tehnoloģiju komūnas dalībniekiem. Kopā mēs varam paveikt vairāk – atbildēt uz jautājumiem, palīdzēt izvēlēties piemērotāko produktu vai pakalpojumu un gluži vienkārši pačalot.

Tāpēc aicinu aktīvi un zolīdi iesaistīties diskusijās, lai jaunais forums veiksmīgi papildina tās kvalitatīvās diskusijas, ko izvēršam pašā Kursorā!

Paziņot par jaunumiem
Paziņot par
0 komentāri
Inline Feedbacks
View all comments