Web Analytics
More
    Reklāma

    Dell piedāvā lietotājiem pavasara jaunumus

    Jaunākie raksti

    „Dell” piedāvā daudz jaunu ikdienas lietošanai paredzētu ierīču, kas iepriecinās šī zīmola cienītājus. Tika prezentēta sērija „Inspiron All-in-One”, atjauninājumu ir piedzīvojuši klēpjdatori „Vostro” un „XPS”, kā arī monitori „Dell S Series”. Turklāt uzņēmums iepazīstināja ar jaunu „Inspiron 15 2-in-1 Special Edition” versiju.

    „Lepojamies, ka vienmēr piedāvājam lietotājiem jaunākos un progresīvākos risinājumus, tiklīdz tie kļūst pieejami,” stāsta „Dell” mājai un mazajai uzņēmējdarbībai paredzēto preču grupas vecākais viceprezidents un vadītājs Rejs Vahs. „Skaists dizains, kinematogrāfiska pieredze un uzlabota produktivitāte — to visu sniegs atjauninātais patērētājiem paredzēto iekārtu klāsts.”

    Reklāma

    Jaunā sistēmu pakete, kuras pamatā ir versija „Windows 10”, turpina uzsvērt uzņēmuma centienus izstrādāt iekārtas, kuru prioritātes ir produktivitāte, pārdomāts dizains un kvalitatīva satura skatīšanās pieredze. Arī uzņēmuma jaunās „Inspiron” un „XPS” iekārtas ar jaunākās — astotās — paaudzes procesoriem „Intel Core” sniegs ikdienas lietotāju vajadzībām visaugstāko iespējamo efektivitāti.

    Vēl viena svarīga joma, kurai „Dell” turpina pievērst īpaši daudz uzmanības, ir mājas kinoteātra funkcionalitāte visos personālajos datoros. Uzņēmuma iepriekš veiktais pētījums liecina, ka viena no divām dominējošajām personālo datoru lietotāju nodarbēm ir filmu skatīšanās, tāpēc visos datoros „XPS” un noteiktos „Inspiron” modeļos tiek aktīvi attīstītas tehnoloģijas „Dell Cinemastream”, kas nodrošina videomateriālu raitu translāciju internetā, „Dell Cinemasound”, kas akcentē augstāku skaņas kvalitāti, un „Dell Cinemacolor”, kuras galvenais mērķis ir nevainojamas krāsas un HDR priekšrocību izmantošana.

    Produktivitātes jaunumi klēpjdatoros „XPS”

    Nav aizmirsts arī uzņēmuma karognesējs — klēpjdators „XPS 15”, kas kļūs vēl jaudīgāks. Jaunie procesori „Intel Coffee Lake H” un jaunās grafikas apakšsistēmas konfigurācijas ļauj sasniegt lielāku ātrumu, bet netērē akumulatora darba laiku. Astotās paaudzes procesoriem „Intel Core” būs līdz pat sešiem kodoliem, savukārt diskrētā grafikas apakšsistēma varēs lepoties ar NVIDIA GEFORCE GTX 1050 Ti. Jaunās paaudzes „InfinityEdge” ekrāns piedāvās ne tikai 4K UHD izšķirtspēju, bet arī būs taupīgāks, tāpēc akumulators darbosies līdz pat stundu ilgāk nekā iepriekš un kopējais autonomā darba laiks varēs sasniegt pat 20 stundas. Šis modelis pārdošanā parādīsies maijā.

    Savukārt jaunais „XPS 15 2-in-1” ar iespaidīgo ekrānu „InfinityEdge 4K”, kas sadzīves elektronikas izstādē CES ieguva vairāk nekā 34 apbalvojumus „Best of CES”, Baltijas valstu tirdzniecības vietās parādīsies jūnija beigās. Lietotāji varēs iegādāties ne tikai sudraba, bet arī matētas oniksa krāsas modeli.

    Sērijas „Inspiron AIO” atjauninājumi

    Iekārtas „Inspiron AIO” (viss vienā) tirgū ir labi pazīstamas ar to īpašo vērtību, vienkāršo iestatīšanu un pastāvīgiem, mērķtiecīgiem atjauninājumiem. Lietotāji varēs iegādāties pilnīgi atjauninātus risinājumus „Inspiron AIO”, tostarp modeļus „Inspiron 22 un 24 3000” (ar 22 un 24 collu ekrānu), „Inspiron 24 5000” (ar 24 collu ekrānu) un „Inspiron 27 7000” (ar 27 collu ekrānu).

    Sērijā „Inspiron AIO 3000” ar 21,5 vai 23,8 collu ekrānu par pieejamu cenu ir iekļautas funkcijas, kas nepieciešamas ikdienas lietošanai un izklaidei. Šīs sērijas datoriem ir balts vai melns korpuss, „Intel” platforma, DDR4 operatīvā atmiņa līdz pat 16 GB, divi skaļruņi, tīmekļkamera un sevišķi šauri ekrāna ietvari.

    Sērija „Inspiron AIO 5000” piedāvā jaudīgākus komponentus un vairāk iespēju, tāpēc tajā lietotāji atradīs jaunākos „Intel” astotās paaudzes procesorus „Core”, DDR4 operatīvo atmiņu līdz 16 GB, iespēju uzstādīt vairākas datu krātuves (tostarp jaunākos cietvielu diska risinājumus „Intel Optane”) un ekrānus „InfinityEdge” ar šauriem ietvariem, kā arī būs konfigurācijas ar spēlēm piemērotām videokartēm.

    Sērija „Inspiron AIO 7000” ir augstākās klases datori ar 23 collu ekrānu „InfinityEdge”, kas ir tikpat kā bez ietvara, un ar 4K izšķirtspējas tehnoloģijas „Dell Cinema” pilno paketi, kā arī ar programmatūru „Dell MobileConnect”.

    Papildināta sērija „Vostro”

    Tiks papildināta arī iekārtu sērija „Vostro”, kas galvenokārt pazīstama uzņēmējdarbības sektorā. Klajā nāks jaunais piezīmjdators „Vostro 15 7000” ar jaunākajiem seškodolu astotās paaudzes procesoriem „Intel Core” un NVIDIA GEFORCE GTX 1060 Ti grafikas iespējām.

    Tāpat kā citi minētās sērijas datori, šis modelis priecē ar acīm tīkamu augstākās klases dizainu, kā arī plūdlīnijās veidotu metāla ekrāna pārsegu. To varēs izvēlēties vienā no divām krāsām: platīna pelēku vai metāliski zilu. Šim modelim ir arī lieli dzesēšanas vārsti un dubulti dzesēšanas ventilatori, kas pat ar lielu slodzi palīdz uzturēt datora raitu, bet klusu darbību.

    Displeji darbam un izklaidei

    „Dell” monitoru cienītājiem ir vērts pievērst uzmanību atjauninātajam „S Series” sortimentam. Pārdošanā ir parādījušies modeļi S2319H/HN (23 collu ekrāns), S2419H/HN (24 collu ekrāns) un S2719H/HN (27 collu ekrāns). Jaunais dizains un ekrāni „InfinityEdge” piešķir monitoriem eleganci un modernumu.

    Jaunos datorus Latvijā tirdzniecības partneru tīklos meklējiet jau no jūnija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    27.04.2018 12:37

    GTX 1060 Ti ?

    Reklāma