Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izlaiž uzdevumu plānošanas lietotni Tasks

    Jaunākie raksti

    Google tikko izlaidusi iOS un Android lietotni Tasks, kas paredzēta dažādu uzdevumu un veicamo darbu plānošanai. Tasks ērti sadarbojas ar Google Calendar un Gmail – ja izveido uzdevumu Tasks lietotnē, varēsi to redzēt arī Gmail un Google Calendar.

    Pagaidām Tasks neļauj izveidot atgādinājumu konkrētā laikā, bet varēsi veidot uzdevumu sarakstus ar svarīgākajiem darbiem; skatīties, rediģēt un pārvaldīt uzdevumus no jebkuras ierīces arī bezsaistē; sadalīt uzdevumus apakšuzdevumos; saņemt e-pasta paziņojumus.

    Reklāma

    Google Tasks, protams, nav vienīgā produktivitātes lietotne, tā šobrīd vēl ir izstrādes stadijā, bet varam gaidīt, ka tuvāko mēnešu laikā Tasks iegūs vairākus uzlabojumus. Tasks no konkurentiem atšķiras ar to, ka visas iespējas ir bez maksas, arī sadarbība ar Gmail un Google Calendar ir nostrādāta ļoti veiksmīgi.

    Tasks iOS

    Tasks Android

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Noris
    26.04.2018 11:48

    Sen no big G nebija dzirdēts nekas prātīgs. Šis ieintriģēja. Varbūt pat ir vērts ieteikt uzņēmumam?

    digitalk
    26.04.2018 13:49

    mūžīgā beta tomēr relīzējusies :)

    Pagaidām Tasks neļauj izveidot atgādinājumu konkrētā laikā – un arī nevajag, tam ir paredzēts kalendārs. taskiem pilnīgi pietiek ar izpildes termiņu un atgādinājumu par to.

    [bungu rīboņa] un tā, 20 gadus vēlāk, Google beidzot sāk tuvoties Palm organaizera līmenim! tagad pagaidīsim vēl 2-3 gadus, kamēr dadomāsies līdz tam, ka uzdevumi mēdz arī atkārtoties :D

    Vairis Caune
    02.05.2018 12:00

    Es google tasks lietoju jau n gadus, atvainojos, bet nesaprotu, kas tieši ir tas jaunieviesums? Ā, tas ka būs lietotne telefonam un ne tikai PC draudzīga versija?

    Sarlasms
    06.05.2018 11:05

    ar ko tas atšķiras no google keep?

    Briedis
    05.07.2018 23:34
    Reply to  Sarlasms

    Man uz ābola keep’am atgādinājumi joprojām gļuko.

    Pumba
    07.05.2018 08:54

    Sen jau gribu tikt vaļā no Evernote, bet pagaidām neko prātīgāku neesmu redzējis. Varbūt kāds lieto sakarīgu bezmaksas rīku? Google keep un tasks liekas pārāk primitīvi un nefunkcionāli.

    Reklāma