Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS sasniedz rekordu – 16 Red Dot Design Awards apbalvojumi

    Jaunākie raksti

    ASUS tikko izziņojis, ka uzņēmums ir ieguvis 16 Red Dot Design Awards balvas, kas ir uzskatāms par sava veida rekordu – iepriekš neviens cits uzņēmums nav saņēmis vienā gadā tik lielu Red Dot Design Awards balvu skaitu.

    ASUS uzsver, ka vienmēr dizaina izveidi sāk ar lietotāja vajadzību un ērtību izzināšanu, lai pēcāk piedāvātu perfekti nostrādātus produktus. ASUS saņemtās balvas uzskata par pelnītu atzinību.

    Reklāma

    Red Dot Design Awards uzvarētāji tika izvēlētos no 6300 pieteikumiem, kas saņemti no 59 pasaules valstīm. Red Dot Design Awards vērtē neatkarīgi dizaina eksperti. Visi Red Dot Design Awards uzvarētāji būs izvietoti un publiski apskatāmi no 10. jūlija līdz 5. augustam Red Dot Design muzejā, kas atrodas Esenē (Vācija).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artanis
    12.04.2018 18:46

    Dīvaini.. Asus dzelži lielākoties ir neglīti kā elle.

    Lapsinieks
    12.04.2018 19:02
    Reply to  Artanis

    nekur jau nav minēts par ko – bilde maldīgi vedina domāt, ka runa par geimeru figņām. vispār, tas pats zenbook izskatās galīgi ne kā no elles.

    Artanis
    12.04.2018 21:49
    Reply to  Lapsinieks

    Vecīt, ja runa būtu par Zenbookiem, es neteiktu ne vārda – ļoti simpātiski aparāti. Bet te problēma tajā faktā, ka es izlasīju preses relīzi viņu saitā, un izrādās, ka gandrīz visas no tām balvām ir tikušas tieši viņu ROG sērijas spīguļu apkarinātajām wanna-be geimeru mātesplatēm… Nesaprotu, vai vērtēšanas komisija galvu bija iebāzusi pakaļā, vai kas noticis.

    Janis Krukovskis
    13.04.2018 02:53
    Reply to  Artanis

    Artanis, kuram ražotājam ir tas glītākais dizains, Tavuprāt?

    Artanis
    13.04.2018 09:22

    Nav tāda izteikta favorīta. Ja jāizvēlas, tad laikam Dell (it sevišķi XPS sērija). Vēl Ābola laptopi ir simpātiski. Lenovo vairums modeļu arī. LG jaunākie modeļi ir ok. Principā jebkurš laptops, kam nav trīsstūrveida skaļruņu grilli, kuros vēl iebāztas krāsu mainošas RGB diodes, un varavīksnes klaviatūra… Tas ir tāds pusaudžu wanna-be-geimeru fetišs.

    Janis Krukovskis
    13.04.2018 09:45
    Reply to  Artanis

    Saprotu, ka runa tad ir par ultrabook segmentu. Manuprāt, ASUS ultrabook segmentā “neglītu” modeli nevar atrast. Un nevienam no ultrabookiem nav RGB diodes iekarinātas. :) Savukārt, ASUS ultrabookam, kas Royal Blue krāsā, manuprāt, neviens cits līdzās netur Bet tā atkal gaumes lieta. Piemēram, UX331 vai UX370 (Flip).
    Ja paskatīties lēto galu – tur, pieņemu, ka jebkuram ražotājam var “neglītos pīlēnus” atrast. Bet nevar visu gribēt – ja lēti, tad lēti.
    Un, starp citu, ASUS ROG nav nemaz tik pārspīlēti RGB apkarināti. Ļoti solīdi un atturīgi formējumi. RGB ir tikai klaviere. Nekas cits pa malām krāsainus “zibšņus” nemet!

    Artanis
    13.04.2018 11:12

    Mēs skatamies toš pašus ROG datorus, kas ‘nemet zibšņus pa malām’? comment imagecomment image
    https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/UhJOA1rYHE4IUXyT.medium

    Janis Krukovskis
    13.04.2018 11:42
    Reply to  Artanis

    Mēs skatāmies dažādus. Tas ko Tu apskatījies, ir tā kā nedaudz vēsture, aizgājusī paaudze, pie kam GX800 ir reāla geiminga mašīna ar liquid cooling sistēmu – riktīgs jaudīgs zvērs. G752 arī jau ne šodienas produkts.
    Ja skatīties G752 sekotāju, kas šobrīd tirgū ir aktuāls modelis, paskaties ROG Chimera G703 – pačeko youtube, tur var lielski redzēt kur kāda gaismiņa spīd. Tikai šis arī ir tāds savā ziņā “gaming desktop replacement” ko ikdienā līdzi somā nebus ērti paņemt, un, kas jaudas ziņā ieliks ne vienam vien desktopam.
    Pačeko ROG Zephyrus GX501 un GM501. No lētākiem un mazāk jaudīgiem – ROG Strix GL503 – šie ir šobrīd esošie aktuālie modeļi.
    Neskaitot RGB klavieri, viss kas spīd ir ROG logo ekrāna aizmugures daļā. PIe kam tas spīdums nav pārlieku spilgts un uzmācīgs.

    Krotow
    13.04.2018 12:40
    Reply to  Artanis

    Es to par laptopu vairs nesauktu :) Arī apkārt nēsāt šādu ir riskanti – ka nenolauž pakaļu.

    Janis Krukovskis
    13.04.2018 15:39
    Reply to  Krotow

    GX800, kas ar škidruma dzeses doku, tas tiek piegādāts iepakots normālā, stilīgā koferī uz ritentiņiem, Tāds normālscomment image ceļojumu koferis. Gadījumam, ja kāds tomēr vēlas savu geiming mašīnu ņemt līdzi, piemēram uz turnīru.

    Reklāma