Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify aprīļa beigās varētu izziņot automašīnām paredzētu skaļruni

    Jaunākie raksti

    Kopš februāra tiek baumots, ka mūzikas straumēšanas serviss Spotify grasās būvēt paši savu viedo skaļruni, lai konkurētu ar Amazon Echo un Google Home. Daudzi esošie Spotify klienti uzskatīja, ka šāds solis ir muļķīgs, jo uzņēmumam būtu jātiek galā ar savām programmatūras problēmām pirms mesties skaļruņa izstrādē.

    Jaunākās baumas norāda, ka Spotify grasās 24. aprīlī izziņot automašīnām paredzētu viedu skaļruni vai ar viedtālruni savienojamu tālvadības pulti Spotify mūzikas straumēšanas servisa vadībai. Iespējams, Spotify veido vienkāršotu Chromecast Audio līdzinieku, kas izmantojams automašīnās. Ierīce būs aprīkota ar 4G savienojumu un Bluetooth.

    Reklāma

    Baumas norāda, ka Spotify ierīces un straumēšanas servisa cena kopā būtu aptuveni 13 līdz 15 dolāri, līgumu par servisa abonēšanu būtu jāslēdz uz gadu. Spotify ierīces izziņošana norisināsies ASV, tāpēc pagaidām nav līdz galam skaidrs, vai šī automašīnām paredzētā ierīce būs pieejama arī citviet pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nelabojams
    10.04.2018 07:36

    Tuc-tuc cienītājiem būs gana labs. Mūziku turpināsim klausīties no tradicionālās audiosistēmas.

    KKTK
    11.04.2018 11:32

    Kāpēc skaļruni? Viņiem vajag ražot “guro” mikrafonu, ar ekrānu un datu SIMku. Kas klausās ko pavēl spēlēt un to atskaņo pa mašīnas OEM audio sistēmu ar zilozobu vai AUX vadu.

    bombelats
    11.04.2018 12:26
    Reply to  KKTK

    Nu texta otrā daļā jau kaut kas līdzīgs ir teikts:”…vai ar viedtālruni savienojamu tālvadības pulti Spotify mūzikas straumēšanas servisa vadībai. Iespējams, Spotify veido vienkāršotu Chromecast Audio līdzinieku, kas izmantojams automašīnās. Ierīce būs aprīkota ar 4G savienojumu un Bluetooth.”
    Ar balss vadību varētu būt problēmas, manuprāt, pie kārtīgi skanošas mūzikas tas mikrofons nesapratu, ko gribu dzirdēt nākošo. 😉

    Reklāma