Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā izstrādāta Baltijā pirmā interneta graudu tirdzniecības platforma AgroPlatforma

    Jaunākie raksti

    Latvijā izstrādāta Baltijā pirmā interneta graudu tirdzniecības platforma AgroPlatforma, kas ar savu funkcionalitāti un iespējām piesaka jaunu pieeju, kā strādāt lauksaimniecībā. Ar AgroPlatformu graudus varēs tirgot ar daudz lielāku jaudu, to būs iespēja izdarīt ātrāk nekā līdz šim, izdevīgāk un viennozīmīgi – efektīvāk. Platformas izstrādātāji paredz, ka risinājums nozares kopējo apgrozījumu ļaus celt līdz pat 15%, kā arī dos pozitīvu impulsu nozarei kopumā.

    “Ikdienā strādājot nozarē jūtam, ka pastāvīgi tiek zaudēts laiks un nauda, jo viens graudu tirdzniecības darījums mēdz aizņemt neiedomājami daudz laika un pūļu” stāsta uzņēmuma AgroPlatforma pārstāvis un lauksaimniecības eksperts Gatis Bērziņš. “Darījumi ir pakļauti dažādiem riskiem un kļūdām gan no lauksaimnieku puses, gan no graudu pircēju puses. Tāpat, attiecības starp abām darījumu pusēm ne vienmēr ir vienlīdzīgas. AgroPlatforma  šīs lietas atrisinās!” sola AgroPlatformas pārstāvis.

    Reklāma

    AgroPlatforma risinājums kopumā ļaus lauksaimniecības nozarē ieviest digitālo tehnoloģiju sniegtās iespējas gan e-komercijas rīku formātā, gan komunikācijā un digitālajā socializācijā.

    AgroPlatforma ir graudu tirdzniecības procesu instruments, kas vienlīdz labi noder abām darījumu pusēm – lauksaimniekam un graudu pircējam. Kā zināms, graudu cenu pasaulē, t.sk. Latvijā, nosaka pasaules cenu biržas, kuru publicētie cenu indeksi tiek izmantoti cenu noteikšanā graudu darījumos. AgroPlatforma ir savienojums ne tikai starp lauksaimnieku un graudu pircēju, bet arī savienojums ar cenu biržu. Abām pusēm iesaistoties darījumos ar AgroPlatformu, tiks samazinātas graudu iepirkuma tiešās izmaksas un iegūts lielāks ātrums un efektivitāte cenu noteikšanas procesos. Darījumi kļūs pārskatāmāki, drošāk apsekojami un tādējādi gan lauksaimniekiem, gan graudu pircējiem izdevīgāki. Abām darījuma pusēm iegūstot papildu izdevīgumu, iegūs arī Latvijas valsts. Risinājums ļaus papildināt valsts oficiālo statistiku, jo visi darījumu dati tiks uzkrāti datu bāzēs.

    AgroPlatforma ir risinājums, kuram līdzvērtīga Eiropā šobrīd nav, lai gan lauksaimniecības nozare ir viena no galvenajām ekonomiku veicinātājām daudzās valstīs. Tāpēc tiek lēsts, ka Platforma tuvāko divu gadu laikā spēs apkalpot vairākus miljonus graudu tonnu darījumu, piedāvājot AgroPlatformas  pakalpojumus arī Baltijā un citās Eiropas valstīs.

    Vairāk informācijas aicinām skatīt pielikumā pievienotajā preses relīzē, turpat atrodami arī AgroPlatformas vizuālie materiāli. Tāpat arī aicinām sazināties, ja nepieciešama papildu informācija vai ir interese par sarunu ar platformas izveidotājiem!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    08.04.2018 21:19

    Pēc 1. maija šim kantorim būs vāks no datu inspekcijas. Viņiem nav pilnīgi nekādas tiesības prasīt pases kopjiu iesūtīt.
    Juridiskai personai līgumu paraksta vlades loceklis, parakstiesīga personakura norādīta Uzņēmumu Reģistrā. Viss.

    Reklāma