Web Analytics
More
    Reklāma

    App Store un Google Play lietotāji aplikāciju iegādei sāk tērēt vairāk

    Jaunākie raksti

    Gan iOS, gan Android lietotāji pagājušā gada nogalē un 2018. gada pirmajos mēnešos sākuši vairāk tērēt aplikāciju iegādei, izvēloties iztērēto summu iekļaut mobilo sakaru operatora “Tele2” ikmēneša rēķinā. iOS lietotāju vidējais mēneša rēķins par App Store pirkumiem veido 11,3 eiro, savukārt vidējais rēķins par Google Play iztērēto jau tradicionāli ir nedaudz zemāks – 9,60 eiro.

    Strauji aug ne vien vidējais mēneša maksājums un viena pirkuma summa, bet arī to klientu skaits, kas par iegādātajām aplikācijām izvēlas maksāt ar “Tele2” ikmēneša rēķinu. “Esam izveidojuši veiksmīgu sadarbību ar Apple un Google, kas mūsu klientiem ļauj taupīt laiku un būt drošiem par maksājumu kartes datu drošību. Klientam vairs nevajag pievienot savu bankas karti šīm lietotnēm un uzreiz veikt maksājumu par iegādātajām aplikācijām. Mainot iestatījumus, par iegādātajām aplikācijām var ērti samaksāt kopā ar mobilo sakaru pakalpojuma rēķinu. Jāatzīmē, ka gan Apple, gan Google pozitīvi novērtē mūsu ātro pakalpojumu apmaksu un precīzo darbu,” atzīmē “Tele2” komercdirektors Raivo Rosts.

    Reklāma

    Maksimālā summa, par kuru “Tele2” klients var iepirkties App Store vai Google Play, ir 50 eiro, savukārt viens pirkums nedrīkst pārsniegt 30 eiro.

    Pārsteidzoši, ka pēdējā gada laikā starp pirktākajām aplikācijām vairs nav tikai spēles. Latvijas iedzīvotāji App Store un Google Play biežāk iegādājas saturu – mūziku, iespēju skatīties video un seriālus, kā arī lasīt grāmatas, bilžu apstrādes un dizaina izstrādes aplikācijas, kā arī iepazīšanās aplikācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    09.04.2018 10:53

    Nu labi, tagad zināsim, ka divgovis saviem klientiem beidzot sākuši nodrošināt mobilo pirkumu iespēju :P

    Reklāma