Web Analytics
More
    Reklāma

    Interneta veikals 1A kļuvis par oficiālo “Apple” produktu pārdevēju Baltijā

    Jaunākie raksti

    Latvijas lielākais interneta veikals 1A parakstījis sadarbības līgumu ar “AVAD Baltic” – “Apple” produktu izplatītāju Baltijas valstīs. “Oficiālais produktu pārdevējs” ir būtisks sadarbības statuss, kurš tiek piešķirts tikai tiem tirgus dalībniekiem, kuri atbilst “Apple” stingrajām prasībām.

    Tirdzniecība tiešsaistē ir sasniegusi jaunu līmeni. Iegādājoties dažādas elektroniskās un informācijas tehnoloģiju ierīces, cena vairs nav visbūtiskākais faktors, aizvien lielāka nozīme ir ātrumam, uzticamībai un kvalitātei, kuru apliecina dažādi standarti, un, protams, tirgū gūtā pieredze. Kļuvis par “Apple” produkcijas autorizēto pārdevēju, 1A saviem klientiem varēs piedāvāt “Apple” aktuālos produktus un gādāt, lai mūsu klienti droši iegādātos visjaunāko produkciju no tās oficiālās tirdzniecības sākuma brīža.

    Reklāma

    Interneta veikalu 1A valdes loceklis Mareks Zuika: “Lai kļūtu par “Apple” oficiālo produktu pārdevēju, nepietiek vien ar to, ka esam viens no tirgus līderiem – ar prieku pieņēmām izaicinājumu izveidot partnera tā dēvēto “veikalu veikalā” (shop in shop), kas ir ļoti svarīga komponente kopējās sadarbības kontekstā. Šāda veikala izveide nozīmē integrētas tiešsaistes tirdzniecības telpas radīšanu, kura ataino “Apple” stilistiku un kurā tiek iekļauti tikai viena zīmola pārstāvētie produkti. Šis integrētais “veikals veikalā” sniegs mūsu klientiem patīkamas un precīzas iepirkšanās pieredzi”.

    Turpmāk 1A  klientiem būs pieejams šī pasaulslavenā zīmola produktu pilns sortiments, tostarp arī visjaunākie uzņēmuma radītie produkti. Izvēloties savu jauno “Apple” produktu iegādāties 1A tiešsaistes veikalā, pircējiem tiks nodrošināti izdevīgākie līzinga nosacījumi, iespēja pirkumu apdrošināt un pagarināt ražotāja sniegto garantiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Stingra Mēbel
    26.03.2018 17:08

    It kā pirms tam nebija, he. Jeb iepriekš nevarēja teikt “oficiāli” ;) tie kas tirgo RU keyboardus tiem jau pa lielam arī ņem no oficiālā kanāla

    davfreim
    27.03.2018 00:50

    Un? Tāpat pulksteņi un homepods nav.

    wwww
    27.03.2018 12:28

    A ko nozīmēja jau iepriekšgad virs Apple produkcijas tas teksts “authorized reseller” ?
    Ar ko tas atšķiras no jaunā statusa?

    digitalk
    27.03.2018 12:41
    Reply to  wwww

    varbūt to, ka produkts nācis no AVAD Baltic?

    Reklāma