Web Analytics
More
    Reklāma

    Galaxy S9 un S9 Plus modeļiem esot lielas “mirušās” ekrāna zonas

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka pirmie Samsung Galaxy S9 sērijas pircēji saskārušies ar visai nepatīkamu problēmu – dažiem Galaxy S9 un Galaxy S9+ modeļiem esot brāķēti ekrāni, kas nespējot reģistrēt pirksta skārienu. “Mirušās” zonas esot visai plašas.

    Visbiežāk ekrāna problēmas esot Galaxy S9+ modelim. Man gan jāsaka, ka izmantoju Galaxy S9+ aptuveni divas nedēļas kā galveno viedtālruni, bet nekādas problēmas ar ekrāna atsaucību nenovēroju.

    Reklāma

    Pagaidām Samsung neko nav publiski bildis par Galaxy S9 un Galaxy S9+ ekrānu problēmām. Nav arī īstas skaidrības par ekrānu neatsaucības izplatību, Reddit atrodami vairāki palīgā saucieni. Tāpat nav skaidri zināms, vai Galaxy S9 un Galaxy S9+ jau uzreiz pēc izpakošanas uzrāda ekrāna problēmas, vai arī tās attīstās laika gaitā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    26.03.2018 11:59

    Savulaik Z3 compact ekrāni ap garantijas laika beigām sāka nereaģēt uz augšējo vai apakšējo zonu. Un tie bija 1-2 % no visiem aparātiem, bet brēka bija liela. I-netā bez piepūles var atrast palīgā saucienus. Sony vispār izlikās par beigtiem un nekādus komentārus nesniedza, atšķirībā no tā paša aparāta “ūdens nedrošumu”, kur cietējiem tika piedāvāta kompensācija.

    davfreim
    27.03.2018 00:52

    Meh, katru gadu ķipa kaut kādas problēmas ir visiem flagmaņiem. Tieši tas pats, kas ābolam, ja nesāks atkal sprāgt bačas, tad nasing spešal.

    Krotow
    15.01.2019 10:26

    Galaxy S9+ mēnesi lietojot, neatsaucīgas ekrāna zonas nav manītas. Malu jutīgums gan kļuva vājāks pēc “biezā” aizsargstikliņa uzlikšanas. Problēma pazuda pēc lielāka ekrāna jutīguma izslēgšanas uzstādījumos.

    Reklāma