Web Analytics
More
    Reklāma

    Parīzes modes nedēļas laikā zīmols “Honor” uzsāk savu pirmo modes sadarbības projektu

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu e-zīmols “Honor” paziņojis par savu pirmo sadarbības projektu ar modes zīmolu “Koché”. Tas notika pēc “Koché” rudens/ziemas kolekcijas modes skates Parīzes modes nedēļā. “Honor” un “Koché” uzsāka sadarbību, balstoties uz kopīgām interesēm un vērtībām, kā arī vēlmi iedvesmot jaunāko paaudzi. Sadarbības mērķis ir radīt līdz šim vienīgo sava veida produktu, kurā integrētas tehnoloģijas un mode. Pasākumu apmeklēja vairāk nekā 600 viesu, tostarp modes un tehnoloģiju jomas mediji.

    Zīmolus “Honor” un “Koché” apvieno jaunības gars. “Honor” ir vadošais viedtālruņu e-zīmols, kas ieņem līdera pozīciju jaunākās auditorijas segmentā. Savukārt “Koché” ir pazīstams modes zīmols, kas iedrošina jaunus cilvēkus būt viņiem pašiem.

    Reklāma

    ““Honor” kā inovatīvs un mūsdienīgs zīmols, kuru iecienījusi jaunā paaudze, ir apņēmies izstrādāt viedierīces, kas atbilst jaunās paaudzes mīlestībai pret modi un individualitāti,” saka Džordžs Žao (George Zhao), zīmola “Honor” prezidents.

    “Mēs esam gandarīti sadarboties ar modes zīmolu “Koché”. Tāpat esam priecīgi par panākumiem mūsu pirmajā sadarbības projektā ar modes industriju. “Koché” papildina “Honor 9 Lite” viedtālruņa dizainu. Es ticu, ka “Koché” izstrādātā estētiskā dizaina, viedtālruņa vienreizējās veiktspējas un augstās pieejamības dēļ “Honor 9 Lite” kļūs par 2018. gada ikoniskāko viedierīci”, turpina Džordžs Žao (George Zhao).

    Sadarbības projekta ietvaros zīmola “Koché” dibinātāja un radošā direktore Kristele Košē (Christelle Kocher) sniedza video interviju par savu kaislību attiecībā uz tehnoloģijām un to, kā viedtālrunis “Honor 9 Lite” iedvesmo viņu.

    “Mēs dzīvojam laikmetā, kurā tehnoloģijas ietekmē teju katru dzīves aspektu, un mode nav izņēmums. Tehnoloģijas iedrošina būt radošam. Tās ir kļuvušas par mūsu dizaina un radošā procesa instrumentu,” saka zīmola “Koché” dibinātāja un radošā direktore Kristele Košē (Christelle Kocher). ““Koché” un “Honor” ir savas jomas pionieri, kas pārveido tehnoloģiju un modes pasauli jaunākajai paaudzei, lai viņi spētu sasniegt savus sapņus. Šim nolūkam esam izstrādājuši sešus speciāli “Honor 9 Lite” viedtālrunim paredzētus vāciņus”, papildina Kristele Košē (Christelle Kocher).

    Seši speciālizlaiduma viedtālruņa vāciņi ir unikāli katrs savā veidā. Tie ir paredzēti mūsdienu jaunākajai paaudzei. Iedvesmojoties no “Honor 9 Lite” viedtālruņa glancētās virsmas un domājot par jaunākās paaudzes vajadzībām, “Koché” ir iestrādājis negaidītu pavērsienu šī ikdienas aksesuāra dizainā, par pamatu ņemot ideju par tā dēvēto “selfiju”.

    Seši viedtālruņa vāciņi bija ekskluzīvi pieejami arī “Koché” un “Honor” kopīgajā pasākumā. Tie ir īpaši izstrādāti “Honor” viedtālrunim “Honor 9 Lite” ar “quad-lens” kameru. Ar augstas kvalitātes HD duālo kameru (13MP+2MP) telefona priekšpusē un aizmugurē, “Honor 9 Lite” viedtālrunis lieliski iederas jaunākās paaudzes ikdienā, kas vienmēr tiecas nofotografēt ikdienas atklājumus un uzņemt skaistus tā dēvētos “selfijus”. Viedtālrunim ir gluds, moderns dizains ar 5,65 collu pilnekrāna HD displeju un nano mēroga optisko pārklājumu, kas to padara par modes aksesuāru un jaunāko tehnoloģiju vienlaikus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artanis
    05.03.2018 17:40

    Viņi varētu nezagt Ābola dizainu 1:1, un tad sadarboties ar modes zīmoliem (nu kuriem tāpat, atskaitot zīmola nosaukumu un mārketinga kampaņu, nekāda labuma nav).

    Lapsinieks
    05.03.2018 22:44
    Reply to  Artanis

    tak Tu ar vēl nesāc, Artani…

    y
    06.03.2018 06:50

    Kārtējais āboļa nospiedums…
    Neko jaunu šitie hujavas un honorveidīgi izdomāt nevar.
    Vispār droši vien, ka var, bet kopēt ābolu ir izdevīgāk :D

    Kristaps Šuberts
    07.03.2018 17:04

    Kapec honor 8 ziemas laika izslēdzās kad ir 90 baterija un.noslēdzās rada ka 0 baterija

    Kristaps Skutelis
    07.03.2018 17:15

    Tāpēc, ka šobrīd visos viedtālruņos izmantotā bateriju tehnoloģija īpaši nemīl aukstumu un līdzīgas problēmas var novērot arī ar citiem viedtālruņiem.

    Reklāma