Web Analytics
More
    Reklāma

    Aicinājums Latvijas un Igaunijas agrīniem jaunuzņēmumiem pieteikties EstLat-Accelerate programmas 2. kārtā!

    Jaunākie raksti

    EstLat-Accelerate pirms-akcelerācijas programma izsludina jaunuzņēmumu (startapu) pieteikšanos tās 2.kārtā! Programmas rīkotāji TechHub Riga, Startin.LV, Garage48, Tartu Universitāte un Baltic Innovation Agency apvieno spēkus, lai atkārtoti piedāvātu pirms-akcelerācijas programmu, kas speciāli izveidota pavisam agrīniem startupiem Latvijā un Igaunijā! Piesakies līdz 11.martam un saņem pirmo grūdienu savas startup idejas attīstībai.

    Programma ir paredzēta agrīnas fāzes startup projektiem,  kam nepieciešama idejas validēšana un komandas pārbaudīšana vēl pirms lēmuma pilnībā nodoties sava projekta realizēšanai. EstLat-Accelerate programma piedāvā kopējus seminārus par biznesa attīstības, mārketinga un prezentēšanas tēmām gan  Tartu, gan Rīgā, ko papildina komandu individuālas mentorēšanas sesijas un projektu progresa uzraudzīšana programmas laikā.

    Reklāma

    Pirmās EstLat-Accelerate programmas kārtas uzvarētāja FoodyCheck līdzdibinātāja Māra Lasmane: “EstLat-Accelerate ir motivējoša pirms-akcelerācijas programma, kas mūsu komandai palīdzēja attīstīt FoodyCheck ideju. Programmas laikā mēs tikāmies ar daudziem profesionāliem padomdevējiem, kas palīdzēja izveidot biznesa stratēģiju un sagatavot uzņēmuma prezentāciju. Īpaši jāuzsver vērtīgie kontakti, tai skaitā arī mūsu nozarē, ko ieguvām programmas laikā. Mēs noteikti iesakām citiem agrīniem startapiem piedalīties EstLat-Accelerate programmā.”

    Pirms EstLat-Accelerate programmas sākuma norisināsies hakatons Tartu Garage Hardware&Arts, kas nav obligāts, lai pieteikos programmai, bet tomēr, fiziska produkta idejas gadījumā, ir lieliska iespēja komandas veidošanai un darba pie produkta izstrādes uzsākšanai. Pirms-akcelerācijas programma iesāksies ar pasākumu Rīgā 23.martā un kopumā ilgs apmēram 2 mēnešus, noslēdzoties ar demonstrācijas dienām Rīgā un Tartu maija vidū.

    EstLat-Accelerate 2.kārtas programma:

    • 2.-4.marts                    Garage48 Hardware & Arts hakatons Tartu
    • 11.marts                     Pieteikšanās termiņš dalībai programmā
    • 23.marts                       Mentorēšanas Akadēmija Rīgā
    • 5.aprīlis                      Kopējais seminārs Rīgā
    • 19.aprīlis                      Kopējais seminārs Tartu
    • 10.maijs                        Demonstrācijas diena Rīgā
    • 18.maijs                        Demonstrācijas diena Tartu

    Programmas darba valoda ir angļu.

    Lai reģistrētos, iepazīstieties ar informāciju ŠEIT un aizpildiet pieteikuma formu ŠEIT līdz 11.martam.

    ‘EstLat-Accelerate’ ir pirms-akcelerācijas programma Latvijas un Igaunijas startupu atbalstam, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās Attīstības Fonda (ERAF) programma ‘Interreg Estonia – Latvia 2014 – 2020’. Šī programma tiek ieviesta Eiropas teritoriālās kooperācijas mērķu izpildei kohēzijas politikas ietvaros un atbalsta pārrobežu sadarbību. To līdzfinansē ERAF, Igaunijas Republika un Latvijas Republika.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma