Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter ievieš jaunu grāmatzīmju funkciju

    Jaunākie raksti

    Milzīgais informācijas apjoms ir radījis situāciju, kad viss lietotājam interesējošais saturs nav izlasāms un apskatāms uzreiz. Lai neko nepalaistu garām, ‘Twitter’ ir izveidojis jaunu funkciju – grāmatzīmes. Tās nodrošinās iespēju privāti saglabāt dažādus ierakstus, kas nebūs redzami citiem konkrētā ‘Twitter’ konta administratoriem. Tas vēl nav viss – ir ieviesta arī jauna “dalīšanās” (share – angļu val.) ikona, kas katru ierakstu piedāvās saglabāt grāmatzīmēs, dalīties ar to vēstulē ‘Twitter’ vai citos kanālos.

    ‘Twitter’ lietotāju ziņu lentas ir pārpildītas ar dažādiem ierakstiem un saitēm, kas nereti lasītāju „aizved” tālāk uz saturu ar gariem rakstiem, videoklipiem vai kustīgiem GIF attēliem. Jauno grāmatzīmes funkciju iespējams parocīgi lietot, lai saglabātu tiešraides video ierakstus to atskaņošanai vēlāk. Video satura saglabāšana ir īpaši svarīga, jo šāds saturs tiek veidots arvien biežāk, taču nereti pārvietošanās vai aizmirstu austiņu dēļ to nav iespējams noskatīties uzreiz. Tas pats attiecas arī uz garākiem rakstiem, lai tos netraucēti izlasītu ērtā brīdī.

    Reklāma

    “’Twitter’ nemitīgi pēta lietotāju paradumus, un izskata katru pieprasījumu pēc labākas lietojamības. Grāmatzīmes ir viens no tiem jauninājumiem, kas tiek ieviests saskaņā ar lietotāju vēlmēm. Lietotāji vēlas saglabāt jautājumus, lai uz tiem atbildētu vēlāk, kā arī dalīties ar ierakstu dažas stundas vai pat dienas vēlāk pēc tā ievietošanas. Tāpēc grāmatzīmes būs tik noderīgas. Un jā, būs iespēja sūtīt informāciju tiešajos ziņojumos ārpus ‘Twitter’, bet tieši no šīs informācijas platformas,” saka ‘Httpool’, oficiālā ‘Twitter’ reklāmas partnera Baltijas valstīs, pārstāvis Arnis Ozols.

    Lai ierakstu pievienotu grāmatzīmēm, jānospiež jaunā dalīšanās ikona zem ieraksta un jāizvēlas iespēja “Pievienot ierakstu grāmatzīmēm”. Lai ierakstu vēlāk atrastu, lietotāja profila izvēlnes ikonā jānospiež “Grāmatzīmes”. Saglabātie ieraksti grāmatzīmju sadaļā ir privāti un nav redzami citiem konkrētā konta administratoriem. Tāpat tos jebkurā laikā ir iespējams izdzēst.

    Vairāk informācijas par grāmatzīmju lietošanu ‘Twitter’ palīdzības centrā. Iespēja lietot grāmatzīmes šobrīd pieejama iOS, Android, Twitter Lite un mobile.twitter.com lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma