Web Analytics
More
    Reklāma

    Revolut vairs nestrādā ar zaudējumiem, turpina strauji pieaugt lietotāju skaits

    Jaunākie raksti

    Londonā dibinātais FinTech jaunuzņēmums “Revolut” paziņoja, ka intensīvi pilnveidojamais produkts un jaunu lietotāju piesaistīšana lēmusi, ka kompānija decembrī pirmo reizi sasniedza ienākumu un izdevumu balansu. Jaunuzņēmumam tas izdevās vien pēc 2.5 gadu darbības, kad līdzīga apmēra FinTech uzņēmumiem tādu rezultātu sasniegšanai parasti nepieciešami bija aptuveni 5 gadi. Turklāt, pēdējo divpadsmit mēnešu laikā “Revolut” mēneša operāciju vērtība izauga līdz 700% – līdz 1.5 miljardiem ASV dolāru.

    “Lai arī priecājamies redzēdami, ka mūsu uzņēmējdarbības modelis darbojas, taču peļņa šobrīd nav mūsu svarīgākā prioritāte. Pašlaik kompānijas svarīgākais uzdevums joprojām ir izplatīšanās pēc iespējas vairāk pasaules valstīs, kuru starpā tuvākajos plānos ir ASV, Singapūra un Austrālija”, – atklāj A. Bičeika (Andrius Bičeika)

    Reklāma

    Tāpat jaunuzņēmums apstiprināja, ka jaunu klientu piesaistīšana ir augusi līdz 50%, un vien pēdējo divu mēnešu laikā to skaits izauga no 1 milj. līdz 1.5 milj. Pašlaik katru dienu “Revolut” pievienojas 6000 – 80000 jaunu lietotāju, apdzenot lielāko daļu tradicionālo lielo banku.

    “Tā vietā, lai pašā darbības sākumā taptu par banku, mēs izvēlējāmies, pirmkārt, visu laiku un resursus veltīt produkta attīstīšanai un klientu piesaistīšanai. Redzam, ka tāda stratēģija attaisnojās, jo tagad jau esam nostiprinājušies kā tirgus līderis Eiropā, bet drīzumā – ceram – arī pasaulē”, – apgalvo “Revolut” Baltijas reģiona vadītājs Andris Bičeika.

    “Revolut” tiecas kļūt par pirmo vispasaules alternatīvu tradicionālajām bankām, kura sniegtu saviem klientiem iespēju norēķināties un sūtīt naudu visā pasaulē bez jebkādiem maksājumiem. Turpmākā kompānijas attīstība plānota Indijā, Brazīlijā, Dienvidāfrikā un AAE. Pēdējā laikā kompānija intensīvi paplašināja arī savas darbības jomas, piedāvājot pasaulē ātrāko veidu saņemt pieeju kriptovalūtām, kā arī piedāvājot uz viedierīcēm un ģeolokācijas tehnoloģiju balstītu ceļojumu apdrošināšanu.

    Latvijā, salīdzinot ar pagājušā gada februāri, jaunu klientu pieaugums sasniedz 200% un to skaits tuvojas 16 000. Saskaņā ar lietotāju skaitu, vislielākais “Revolut” tirgus ir Lielbritānija (700 000), otrā vietā – Francija (200 000), trešajā – Lietuva, tuvojoties 100 000.

    Kompānija priecājas par lietotāju profili, kas vienmērīgi mainās: arvien vairāk reģistrētu lietotāju izvēlas “Revolut” kā savu ikdienas kontu un bankas karti, un tagad “Revolut” ir 350 000 aktīvu lietotāju katru dienu un 800 000 aktīvu lietotāju katru mēnesi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    iphone x
    01.03.2018 17:44

    Kad būs apple pay?

    oldschool zerolemon fan
    09.03.2018 21:05

    Kad LV iedzīvotājiem būs pieejams Revolut VISA ? Dēļ esošās pamatbankas topošajām cenrāža izmaiņām Ir doma pievienoties Revolut, bet daudz praktiskāk/noderīgāk būtu dabūt VISA karti.

    Varbūt t.s. revolut “vēstnieks” varētu to noskaidrot ?
    Pagaidām revolut forumā ir dzirdēti tikai solījumi – ķipa VISA būs pieejamas visiem, bet KAD ????????

    When will Revolut offer VISA card for LV citizens as standart offer? I want VISA, not mastercard.

    Kristaps Skutelis
    09.03.2018 21:12

    Kāda starpība? Tu bieži ceļo uz kaut kādām eksotiskām zemēm, kur VISA varētu teorētiski būt ērtāka?

    oldschool zerolemon fan
    09.03.2018 21:26

    Starpība tāda, ka dažādi tīkli vismaz teorētiski nodrošina lielāku pakalpojuma pieejamību dažādās nestandarta situācijās. Mastercard karte man jau ir.

    Kristaps Skutelis
    09.03.2018 21:32

    Piemēram? Nosauc vismaz 5 dažādus gadījumus, kad ar Mastercard nevar izdarīt to, ko var izdarīt ar Visa karti. Es praktiski visus pirkumus veicu ar kartēm un nevaru atcerēties nevienu reizi, kad man būtu problēma ar Mastercard izsniegtu karti.

    Lapsinieks
    10.03.2018 08:55

    ir daži miljonāru klubiņi, kur pieņem tikai visa kartes; dažas vietas, kur vienkāršie mirstīgie nemaz neieklīst, kur var uzdurties uz “visa card only”… teorētiski visa kartei ir drusku labāka bonusu sistēma, apdrošināšanas, lidostās bonusi (tas vairāk uz visādām zelta un platīna kartēm attiecās). Mastercard (kā man turīgi paziņas stāstījuši) nedod nekādu statusu, jo tās dod pa velti pat narvesenā, kamēr, ja izvelc kādā jahtklubā rivjērā visa platinum, tad uzreiz meitenes sāk izģērbties un stāv rindā. bet diez vai tas attiecās uz veco labo zero fanu…
    te viens rakstiņš, labākais, ko varēju sagūglēt https://www.nerdwallet.com/blog/credit-card-benefits/visa-credit-cards-mastercard-difference/

    Reklāma