Web Analytics
More
    Reklāma

    Moleskine jaunais irbulis digitalizēs visus tavus pierakstus

    Jaunākie raksti

    Hipsteru pierakstu blociņu ražotājs Moleskine pēdējos gados cenšas nojaukt sienu starp pierakstu veikšanu ar roku un nepieciešamību pierakstus digitalizēt. Pirms aptuveni diviem gadiem tika izlaists visai dārgs Smart Writing Set komplekts, kur nācās izmantot speciālu pierakstu papīru un arī ieslēgtu viedierīci, lai Moleskine irbulis/pildspalva spētu digitalizēt uzrakstīto.

    Jaunākais Moleskine produkts ir 180 dolārus maksājoša Pen+ Ellipse digitālā pildspalva, kas spēj saglabāt visu pierakstīto digitālā formātā, turklāt pierakstu veikšanas mirklī nenāksies tuvumā turēt ieslēgtu viedtālruni – Pen+ Ellipse digitālā pildspalva noglabā rakstīto savā atmiņā, to var sinhronizēt vēlāk. Smart Writing Set komplekts spēja veikt pierakstu digitalizēšanu tikai uzreiz rakstīšanas laikā, bet tam nebija iebūvētās atmiņas.

    Reklāma

    Pen+ Ellipse digitālās pildspalvas ieraksts atmiņā var noderēt, ja veic pierakstus sabiedriskā vietā, transportā u.tml. Diemžēl arī Pen+ Ellipse digitālās pildspalvas darbības pamatā ir visai dārgs pierakstu blociņš ar speciāli izstrādātām papīra lapām, kas jau bija Moleskine Smart Writing Set. Blociņa cena ir 30 dolāri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma