Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry Motion oficiāli pieejams Eiropā

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada nogalē BlackBerry izziņoja jaunu BlackBerry Motion viedtālruņa modeli, kas ir daļēji līdzīgs KEYone, tomēr BlackBerry Motion nav saņēmis fizisku tastatūru. BlackBerry Motion ir vidējās klases viedtālrunis ar Snapdragon 625 procesoru, 4 GB RAM un 32 GB atmiņu, tam ir 5.5 collu 1080p ekrāns, pirkstu nospiedumu nolasītājs, un šoreiz pat IP67 mitruma un putekļu noturība.

    Viedtālrunim ir 12 megapikseļu kamera ar fāzes nobīdes autofokusu, visai iespaidīgs Li-Ion 4000 mAh akumulators, kā arī iecienītā BlackBerry drošības un saziņas programmatūra. BlackBerry Motion iznāks ar Android Nougat, bet tas saņems Android 8.0 Oreo atjauninājumu kaut kad tuvākajā laikā.

    Reklāma

    BlackBerry Motion bija iepriekšpasūtāms Austrijā un Vācijā par 469 eiro, kas arī ir oficiālā viedtālruņa cena Eiropā. Tiek gaidīts, ka viedtālrunis pie pirmajiem pircējiem nonāks tuvāko nedēļu laikā, bet pagaidām BlackBerry Motion pie mūsu sakaru operatoriem neatradu. 469 eiro par šādas klases viedtālruni varētu šķist visai daudz. Cerams, saņemsim BlackBerry Motion izmēģināšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma