Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm un Broadcom tiksies vēlreiz Valentīndienā

    Jaunākie raksti

    Iepriekš bija zināms, ka Broadcom ir interesējies par Qualcomm iegādi. Qualcomm cena varētu būt aptuveni 100 līdz 130 miljardi dolāru, tomēr beigās par Qualcomm tika solīti 105 miljardi dolāru. Qualcomm un Broadcom apvienošanās dancis nebeidz sākties – Qualcomm noraidīja Broadcom piedāvātos 105 miljardus dolāru, bet pēcāk Broadcom noraidīja Qualcomm vēlmi saņemt 121 miljardu dolāru.

    Qualcomm uzskata, ka darījums var neizdoties, jo valstu valdības noraidīs Broadcom un Qualcomm apvienošanos konkurences samazināšanās dēļ. Ja darījumu neapstiprinās valdības, Qualcomm var ciest milzu zaudējumus. Vismaz tā uzskata pats Qualcomm.

    Reklāma

    Nākamais Qualcomm un Broadcom tikšanās raunds paredzēts 14. februārī – Valentīndienā. Ja puses nepanāks vienošanos, tāpat paredzamas cīņas par ietekmi Qualcomm valdes sastāvā. Jaunā Qualcomm valde tiks ievēlēta 6. martā. Tiek uzskatīts, ka valdes pārvēlēšana varētu sekmēt Qualcomm un Broadcom apvienošanos.

    Qualcomm ir kļuvis par vienu no lielākajiem 4G un potenciāli arī 5G mobilo datu tīklu tehnoloģiju izstrādātājiem. Tāpat Qualcomm veiksmīgi darbojas viedtālruņu procesoru un Lietu Interneta tirgū. Qualcomm procesori atrodami lielākajā daļā Android viedtālruņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma