Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Motion Stills fotolietotne atnes papildināto realitāti visiem Android viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Google Pixel 2 īpašniekiem līdz ar Android Oreo 8.1 atjauninājuma atnākšanu decembrī ir pieejama Google AR Stickers, kas izmanto Google ARCore tehnoloģiju. Tādējādi Pixel 2 fotogrāfijās iespējams ievietot dažādus animētus objektus, filmu varoņus u.tml.

    Google Motion Stills bezmaksas lietotne arī cenšas piedāvāt līdzīgas iespējas. Motion Stills izmantošanai būs nepieciešama vismaz Android 5.1 versija, bet lietotne paļaujas uz viedtālruņa žiroskopu, netiek izmantota ARCore tehnoloģija.

    Reklāma

    Motion Stills lietotnē varēsi uzņemt fotogrāfijas, kurās iespējams ievietot pāris animētus ķēmus – vistu, citplanētieti, dinozauru, piparkūku vīriņu u.tml. Piparkūku vīriņš stāvēs uz tavas rokas vai citas virsmas, kur to novietosi pirms fotogrāfijas uzņemšanas. Ja pavirzīsi viedtālruni tuvāk fotografējamajam objektam, arī ievietotais papildinātās realitātes ķēmiņš kļūs lielāks.

    Lietotnes iespējas nav izcilas, bet tā strādā līdzvērtīgi Project Tango viedtālruņiem. Varbūt pat animētie ķēmi tiek attēloti ātrāk un precīzāk par nu jau mirušo Project Tango.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    08.02.2018 11:22

    turēt uz rokas iedomu tēlu – tas ir par atvērtu prātu un vieglu attieksmi vai jau par medicīnisku diagnozi? nē nu mazajiem, protams, ka patiks.

    08.02.2018 12:56

    Vari turēt uz rokas kādu, kurš tev nepatīk un klapēt, kamēr rokas lupatās un prāts mierīgs :P

    Artūrs
    01.03.2018 21:45

    Jau kaut kad sen, pirms vairākiem gadiem ar aplikāciju varēja skatīties kā pa ilustrētās zinātnes atvērumu staigā dinozaurs, tā ka šis baigi nepārsteidz

    Reklāma